Akbank, Axess kredi kartı başvurusunda bulunan herkese 1.250 TL ödeme yapacak olan yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında, her 1.000 TL harcamada 250 TL iade alınacak ve 5.000 TL harcamada 1.250 TL chip-para kazanılabilecek. Ayrıca, Axess kartı başvurusu yapacak olan müşteriler, 1 yıl boyunca kredi kartı aidatı ödemek zorunda kalmayacaklar.

Kampanyaya katılmak isteyenlerin Juzdan uygulamasını indirerek kampanyaya katıl butonuna tıklaması gerekiyor. Eğer Juzdan uygulaması yüklü değilse, Google Play Store ya da IOS üzerinden kolaylıkla indirilebilir. SMS ile de başvuru yapmak mümkündür. "KAZAN" yazıp 4566’ya mesaj göndererek, 1.250 TL kampanya kapsamına dahil olunabilir.

Kartınızı fiziki olarak teslim almak istemiyorsanız, başvuru formunda "kartımın dijital kullanıma açılmasını istiyorum" seçeneğini işaretleyerek hemen internet alışverişine ve mobil harcama yapmaya başlayabilirsiniz. Ancak, her gün aynı yerden alışveriş yaparak ya da aynı iş yerinden gün içinde birden fazla kez faydalanarak 1.250 TL elde edilemez. Kampanya tarihi 1-31 Mayıs 2023 arasındadır ve Axess karta başvuran herkes faydalanabilir.

Akbank Başvuru Yapana 1.250 TL Nasıl Verecek? Ayrıntılar Belli Oldu

Akbank, Axess kart kullanıcılarına büyük avantajlar sağlayan Juzdan uygulaması üzerinden yeni bir kampanya başlattı. Axess kredi kartı başvurusu yapan herkese tam 1.250 TL ödeme yapacak olan banka, kampanya kapsamında her 1.000 TL harcama için 250 TL iade verecek. Parçalı halde 5.000 TL harcama yaparak 1.250 TL chip-para kazanabileceksiniz. 

Axess kartı çıkaran vatandaşlar için de bir sürpriz hazırlayan Akbank, 1 yıl boyunca kredi kartı aidatı ödemesi yapmamanızı sağlıyor. Bu kampanya sayesinde Akbank müşterisi olmayanlar da Axess kartına başvurarak 1.250 TL ücret iadesi kazanabilecekler. 

Kampanyaya katılmak için Juzdan uygulamasını indirmeniz gerekiyor. Eğer uygulama yüklü değilse Google Play Store ya da IOS üzerinden kolaylıkla indirebilirsiniz. Ayrıca SMS ile de başvuru yapabilirsiniz. KAZAN yazıp 4566’ya mesaj göndererek 1.250 TL kampanyasına dahil olabilirsiniz. 

Staj ve Çıraklık Mağdurlarına Müjde: Emeklilikte Yaşa Takılanlar için Yasa Tasarısı Yolda! Staj ve Çıraklık Mağdurlarına Müjde: Emeklilikte Yaşa Takılanlar için Yasa Tasarısı Yolda!

Kartınızı fiziki olarak teslim almadan da kullanmaya başlayabileceğiniz gibi, başvuru formunda "kartımın dijital kullanıma açılmasını istiyorum" seçeneğini işaretleyerek internet alışverişi ve mobil harcama yapmaya hemen başlayabilirsiniz. Ancak gün içerisinde aynı iş yerinden yalnızca bir kez faydalanabilirsiniz. Farklı yerlerden ya da her gün aynı yerden alışveriş yaparak 1.250 TL'ye kadar chip-para kazanabilirsiniz. 

Kampanya tarihi 1 - 31 Mayıs 2023 olarak belirlenmiş olup, Axess karta başvuru yapan herkes faydalanabilir. Akbank'ın bu kampanyası sayesinde binlerce vatandaşın kazançlı bir alışveriş deneyimi yaşaması bekleniyor.

Editör: Vural Pars