13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak! 13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak!

Akbank üzerinden başlatılan yeni kampanyanın duyurusu sabah paylaşıldı. Akbank üzerinden nakit kullanacak olan tüm vatandaşlar için gerçekleştirilen bu ihtiyaç kredisi kampanyası banka müşterisi olan tüm vatandaşlara hemen aynı gün içinde 55.000 TL'ye kadar ödeme yapılacağı ve bu paraların gelir belgesi istenmeden hesaplarına masrafsız olarak geçeceği açıklandı. nakit kredi kullanmak isteyen tüm vatandaşlar için başvurularını gerçekleştirmeleri halinde kullanabilecekleri ihtiyaç kredisi 5 dakika içerisinde hesaplarına yatırılarak kullandırılmaktadır.

Akbank ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız ve banka şartlarına uygun olmanız durumunda işlemlerinizi gerçekleştirmek istiyorsunuz Kredi başvurunuzu gerçekleştirecek olan vatandaşlara 55.000 TL kredi ödemesi hemen aynı gün içinde verilecektir. 55.000 TL ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsanız ve başvurunuzu yapmak istiyorsunuz en yakın banka şubesi üzerinden işlemlerinizi gerçekleştirerek nakit kredi kullanabilecek ve ödemelerinizi hesaplarınıza yatırarak hemen aynı gün içinde alabileceksiniz. Akbank yapmış olduğu Bu kampanyada sadece bireysel müşterileri değil emekli olan vatandaşları da düşünüyor. Akbank üzerinden kredi almak istiyorsanız Akbank müşterisi olmanız durumunda dilediğiniz zaman Akbank direkt uygulamasına girerek bu kredi için başvuruda bulunabilir ve onay alıp almayacağınızı görebilirsiniz.

Akbank tarafından yapılan yeni kampanyada nakit kredi kullanacak olan kişilerin belirtilen politikaları uygun olmaları halinde işlemleri 5 dakika içerisinde yapılacak ve ödemeler uygun faizlerle uygulandırılacaktır. Akbank ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız ve banka müşterisi olmanız durumunda Kredi işlemlerinizi gerçekleştirmek istiyorsanız Kredi puanınızın da önemini bilmeniz gerekiyor. banka kredi puanı daha önceki kredi ve kredi kartı kullanımı sonrasında oluşmaktadır. Akbank bu kişilere Kredi vermek için kredi puanı 1500 ve üzerinde olan tüm vatandaşları destek vereceğini açıkladı.

Akbank 55.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusunu aynı zamanda bankanın sms kredi servisini kullanarak da gerçekleştirebilirsiniz. sms ile ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız Akbank uygulaması üzerinden işlemlerinizi yapmak için hemen aynı gün içinde Kredi ödemelerinizi gerçekleştirebileceksiniz. Akbank üzerinden başvuru yapacak olan vatandaşlar sms ile işlem yapmak istiyorsa Kredi yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numarasını yazarak bu mesajı 44 25 numarasına göndermeleri halinde ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmuş olacaklardır.