İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın! İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın!

Son zamanlarda özellikle bankaların yapmış olduğu kampanyalarda ihtiyaç kredisi kullanarak nakit ihtiyacı olup, kredi işlemlerini gerçekleştirmek isteyen tüm vatandaşların tercih etmiş olduğu, bankaların başında gelen Akbank ve Denizbank, yapmış oldukları yeni kampanya ile birlikte vatandaşlara umut olmaya devam ediyor. Akbank ve Denizbank, İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılacak olan tüm vatandaşlara belirli şartlar dahilinde, ödemeler gerçekleştirecek ve 36 ay vadeli kredi ödemeleri verecektir. 

Akbank ve Denizbank bireysel müşteri olan ve 18 yaşından büyük olan tüm vatandaşlara istedikleri zaman başvurularını gerçekleştirerek nakit kullanabilecekleri haberini verdi. En yakın banka şubesi üzerinden de işlemlerinizi yapabileceğiniz bu kampanyalarda ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişilere 5 dakika içerisinde sonuç verilmektedir. 

Akbank ve Denizbank, İhtiyaç Kredisi Kampanyası...

AkBank ve Denizbank üzerinden başlatılan İhtiyaç Kredisi kampanyasında banka müşterisi olup, kredi kullanacak olan tüm vatandaşlar hemen aynı gün içinde işlem yapılarak kredi ödemeleri verilmektedir. Akbank, yapmış olduğu bu ihtiyaç kredisi kampanyasında özellikle kendi banka hesabı olup, Akbank Direkt uygulamasını kullanacak olan vatandaşlar için kredi ödemesi veriyor. Daha önce Akbank üzerinden kredi kullanmış olmanız durumunda, düzenli ödemeler yapmış iseniz, Akbank Direkt uygulamasına giriş yaparak, haftasonu olsa bile 7 24 kredi kullanabilirsiniz. 

Denizbank'ta yapmış olduğu kampanyada, Cebimde Kredi Kampanyası ile birlikte vatandaşlara ödeme verirken, emekli olan sigortalı olarak çalışan tüm vatandaşların kredi notu uygun olması durumunda daha yüksek, büyüklerde onay vermektedir. Denizbank, İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılarak, başvuru gerçekleştirecek tüm vatandaşların en yakın banka şubesi üzerinden yapacakları işlemlerde kredi ödemeleri hemen aynı gün içinde hızlı bir şekilde hesaplara yatırılmaktadır. Denizbank, ihtiyaç kredisi almak istiyorsunuz ve banka kredi şartlarına uygun olduğunuzu düşünüyorsanız, sizlerde başvurularınızı gerçekleştirerek, bu bankanın başlatmış olduğu kampanya katılabilirsiniz.