Asgari Ücrete Yönelik Temmuz Ayında Ara Zam Gündemde Asgari Ücrete Yönelik Temmuz Ayında Ara Zam Gündemde

Yapı Kredi Bankası, acil nakit ihtiyacı olan müşterileri için 3 ay ertelemeli kredi kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında müşteriler, çektikleri kredinin ödemelerini 3 ay sonraya kadar erteleme imkanına sahip olacaklar.

Kampanyaya başvurmak için Yapı Kredi Mobil veya Bireysel İnternet Şubesi üzerinden başvuru yapabilirsiniz. Başvuru yaparken "3 Aya Kadar Ertelemeli Kredi" kampanyası seçeneği seçilmelidir. Kampanya kapsamında ödemesiz dönemler dahil 36 ay vadeli kredi kullanımı mümkündür ve en fazla 90 gün öteleme seçeneği sunulmaktadır.

Ödemesiz dönemlere ait faiz tutarı ilk taksitlere yansıtılacaktır. Banka tarafından tanımlanan ön onaylı limitiniz olması durumunda, limit tutarınıza kadar kredi kullanabilirsiniz. Ancak, limitler kredi kullanımından önce banka tarafından düşürülebilir veya tamamen iptal edilebilir.

Başvurunuz, banka politikaları çerçevesinde değerlendirilecek ve uygun görülmesi halinde kredi kullandırımı yapılacaktır. Ancak, başvurunuz olumsuz sonuçlanabilir veya talep ettiğiniz tutarın altında bir tutarda onaylanabilir.

Kredi başvuruları Yapı Kredi Mobil ve Bireysel İnternet Şubesi üzerinden yapıldığında "Mobilden ve İnternetten Anında Şubesiz Kredi" menüsündeki tüm koşullar 3 Aya Kadar Ertelemeli Kredi için de geçerli olacaktır.

Yapı Kredi Bankası'nın başlattığı bu kampanya, acil nakit ihtiyacı olan müşteriler için güzel bir fırsat sunmaktadır. Kampanya kapsamında müşteriler, ödemelerini 3 ay sonraya kadar erteleyerek nakit ihtiyaçlarını karşılayabilirler.

Editör: Vural Pars