Acil nakit ihtiyacı olan kişilere 30 bin lira tutarında ödeme! 3 banka birleşerek krediyi duyurdu. 36 ay vadeli kredide toplamda 30 bin lira verilecek…

30.000 TL acil nakit ihtiyacı olanlara ödeme yapılacak. 3 banka bir araya gelerek kredi duyurusu yaptı. Yeni kampanyada vade 36 ay olarak belirlendi. İşte konu ile ilgili detaylar…

30.000 TL tutarlı krediyi 3 bankadan alabilirsiniz. Kredi puanı yüksek olan kişiler başvuru yaparak krediye onay alabilir. Kredi puanın yüksek olması farklı bankalardan yapılan çalışmalardan dolayı oluşan kredi notudur. Diğer bankalara yapılan ödemeleri düzenli yapmış iseler, düzenli yapılan ödemelerden dolayı puanınız yükselir.

13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak! 13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak!

30.000 TL tutarlı krediye başvuru yapmak isteyenler, başvurularını banka şubelerinden yapabildikleri gibi, internet bankacılığı üzerinden de yapabilir. Banka şartlarını sağlamanız durumunda her üç bankadan birini seçerek başvuruda bulunabilirsiniz.

Akbank 30.000 TL İhtiyaç Kredisi

30.000 TL kredi kampanyasında ilk duyuruyu Akbank yaptı. İhtiyaç kredisi başvurusu yapmak için en yakın banka şubesinden başvuru yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra başvuru için internet bankacılığı da kullanılabilir. Bankanın cep uygulaması üzerinden başvuru yaparak krediyi kullanabilirsiniz.

Kredi başvurusunda bulunmak isteyen kişiler, cep telefonundan mesaj atarak krediyi kullanabilir. SMS ile kredi başvurusunda bulunmak için KREDİ yazıp boşluk bırakarak kimlik numarasını 4425 nolu numaraya gönderebilir. Böylelikle kredi başvurusunda bulunulur. Onaylanmış olan krediye banka şubelerinden kullanabilir veya internet bankacılığı üzerinden de kullanabilirsiniz. 30 bin lira tutarlı kredide 36 vade bulunuyor.

TEB Bankası 30.000 TL İhtiyaç Kredisi

TEB Bankası üzerinden de kredi kullanmak isteyenler başvuru için mesaj atabilir. TC kimlik numarası 4466 nolu numaraya mesaj olarak atılarak başvuru yapılabilir. Kredi başvurusunun ardından hemen sonuç bildirilir. Kredi sonucu onaylanan kişiler krediyi banka şubelerinden kullanabildiği gibi, internet bankacılığı üzerinden de kullanabilir. Sizlerde bankaların belirtmiş olduğu politikalara uygun olduğunuzu düşünüyorsanız, farklı yöntemler ile başvuru yaparak ihtiyaç kredisini kullanabilirsiniz. 30 bin liralık kredi ile ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.