Acil para ihtiyacı olan kişilere 30000 TL'ye kadar ödeme vereceğini duyuran Denizbank, yapmış olduğu bu haberiyle birlikte kasım ayı sonuna kadar sizlere gelir belgesiz olarak hızlı bir şekilde onay vereceğini açıkladı. Denizbank resmi internet sitesi ve kendi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan duyuruda, 36 ay vadeye kadar ödeme alabileceğiniz bu kampanyalar aracılığı ile birlikte ihtiyaç kredisi kullanabilecek ve onaylanan kredileri hesaplarımıza yatırarak kullanabileceksiniz. 

Opel SUV Modelleri: Fiyat-Performans Dengesiyle Dikkat Çekiyor Opel SUV Modelleri: Fiyat-Performans Dengesiyle Dikkat Çekiyor

Denizbank resmi internet sitesi üzerinden ve cep telefonunuz üzerinden SMS atarak, ne kadar kredi onayı aldığınızda, oturduğunuz yerden görebilirsiniz. Denizbank bireysel müşterilerin 18 yaşından büyük olması ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması durumunda nakit ihtiyacı olmaları durumunda başvurularını gerçekleştirerek hızlı bir şekilde kredi ödemesi yapacağını açıkladı. Denizbank resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda, ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar için uygun faiz oranlarıyla birlikte kredi ödemeleri gerçekleştirilmektedir. 

En yakın banka şubesi üzerinden işlemlerinizi yaparak hızlı bir şekilde kredi ödemesi alabileceğiniz bu kampanyalar aracılığı ile birlikte aynı gün içinde krediler hızlı bir şekilde hesaplarınıza yatırılarak kullandırılmaktadır. Denizbank resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda, kredi başvurularını gerçekleştirmek isteyen tüm vatandaşların 5 dakika içerisinde sonuç alınarak hızlı bir şekilde kredi ödemesi yapacağı açıklandı. 

Sms ile başvuru yapmak istiyorsanız kredim yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numaranızı yazarak bu mesajı 32 80 numarasına gönderebilir, Denizbank hesabınızın olması durumunda banka internet bankacılığını kullanarak şubelere gitmeden hesaplarınıza ödeme alabilirsiniz.

Editör: Vural Pars