Bankalarda Yeni ATM Dönemi Bankalarda Yeni ATM Dönemi

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank, hesabı olanlar dikkat! Yukarıda ismini saydığımız bankalarda mevcut hesapları bulunan ve nakit para ihtiyacı bulunan vatandaşların, gerekli başvuruları yerine getirerek ödeme alabilecekleri kampanya gereğince duyuruldu. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank,  isimli bankaların resmi internet siteleri üzerinden duyuru yapmalarının ardından bunu haberimizde sizlerle paylaşmak istedik. Yapılmış olan duyuruda ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşların belirtilen ilgili kurallar gereğince 50000 TL’ ye kadar ve 36 ay vade ile kredi ödemesi yapacağı bilgisi yer alıyor.

Nasıl başvuru yapabileceğinizi okumak için sayfayı ilerletin.

Nasıl Başvuru Yapabilirim?

Size en yakın banka şubesine giderek ve gerekli formları doldurarak bu ihtiyaç kredisi hizmetinden faydalanabilirsiniz. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank, ihtiyaç kredisi almak isteyen vatandaşlarına uygun faiz oranları ile birlikte ihtiyaç kredisi başvurularına onay vererek nakit ödemelerde bulunacağını açıkladı.

Banka şubesi size uzaksa veya gidemeyecek durumdaysanız Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank isimli bankaların internet bankacılığı uygulamaları üzerinden de başvuruda bulunabileceksiniz. Ayrıca internet siteleri üzerinden ulaşabileceğiniz kredi başvuru formunu doldurarak ihtiyaç kredisi hizmetinden ne kadar onay aldığınızı öğrenebilirsiniz. Bunun sonucu cep telefonunuza mesaj olarak gelecektir.

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank, bu hizmetinden yararlanmak isteyen ihtiyaç sahibi vatandaşlarına başvuruda bulunulduğu aynı gün içerisinde kredi ödemesi yapacağını açıkladı.