Uygun fiyatlı ve kaliteli ürünleri müşterilerine sunmayı hedefleyen zincir mağazalarından A101, Anneler Günü'ne özel indirimlerle dolu bir aktüel kataloğu yayınladı. Annesine özel bir hediye arayanlar için geniş bir ürün yelpazesi sunan A101, tüketicilerin beğenisine sunduğu ürünlerle öne çıkıyor.

A101'de Anneler Günü İçin Neler Var?

Stok takip programı nedir? Stok takip programı nedir?

Anneler Günü için A101'in aktüel kataloğunda birbirinden çeşitli ürünler yer alıyor. Lav markalı kapaklı şişe, çay seti, kavanoz ve bardaklar gibi mutfak eşyaları ile tatlı kaseleri, meşrubat bardakları, şekerlik ve saklama kapları gibi sofra ürünleri, annelerin beğenisini kazanacak seçenekler arasında yer alıyor.

TAÇ markasının granit ve döküm tencere, sahan ve tavaları da Anneler Günü hediyesi için ideal seçenekler arasında yer alıyor. Güral Porselen'in 12 parça fincan takımı veya tekli ürünleri ise annelere özel hediye alternatifleri arasında yer alıyor.

A101'de ayrıca Erinöz markasının katlanır salıncak ve alüminyum oturma grubu, Rattan Görünümlü Elit Tabure, masa ve koltuk gibi bahçe mobilyaları, katlanabilir kamp sehpası ve sandalyeleri, piknik sepeti, orkide saksısı ve bitki toprağı gibi ürünler de mevcut.

Anneler Günü'nde A101'de Yapılan İndirimler

A101, Anneler Günü'ne özel olarak birçok üründe indirimler yapmış durumda. Lav markalı ürünlerde yüzde 20'ye varan indirimler mevcutken, TAÇ markalı ürünlerde de yüzde 20 ile yüzde 25 arasında indirim fırsatları sunuluyor.

Bahçe mobilyalarında ise yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor. Ayrıca Orkide saksısı ve bitki toprağı gibi ürünlerde de yüzde 10'a varan indirimler yapılmış durumda.

A101 Anneler Günü indirimi, uygun fiyatlı ve kaliteli ürünler arayanların tercihi oluyor. Tüketiciler, A101 mağazalarına giderek veya online olarak aktüel kataloğu inceleyerek, annelerine özel bir hediye seçebilirler.