Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar ile birlikte borç kapatma kredisi kullanacak olan vatandaşların başlattıkları yeni kampanyalarda ihtiyaç kredisi ve borç kapatma kredisi aynı anda kullanacak olan kişilere yeni bir kampanya açıklandı. Borç kapatma kredisi kampanyasına katılarak başvurularınızı gerçekleştirmek istiyorsunuz ve ihtiyaç kredisi ödemelerinden faydalanmak istiyorsunuz 5 dakika içerisinde Kredi sonucunuzu alabileceğiniz yeni bir kampanyaya hemen katılabilecek veya onaylanan kredileri hesaplara yatırarak kullanabileceksiniz. 

Ziraat Bankası'ndan Nakit İhtiyaç Kredisi: 6 Günde Onay, 90 Gün Erteleme Ziraat Bankası'ndan Nakit İhtiyaç Kredisi: 6 Günde Onay, 90 Gün Erteleme

70.000 TL ve 90.000 TL arasında Banka borçlarını kapatmak için kredi imkanı sağlayacak olan Ziraat Bankası yapmış olduğu yeni kampanyada vatandaşlara borç kapatma kredisini düşük faiz oranları ile birlikte vereceğini açıkladı. 

Ziraat Bankası borç kapatma kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Ziraat Bankası borç kapatma kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsunuz banka müşterisi olan vatandaşların 5 dakika içerisinde Kredi sonuçlarını öğrenebilecekleri yeni bir kampanya açıklandı duyuruldu. Ziraat Bankası borç kapatma kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız banka şubelerine giderek kimlik gelir belgesi ve bankalardaki olan borçlarınızı kapatan limitlerin öğrenildiği kağıt ile birlikte hemen başvuru gerçekleştirebilir ve işlemlerinizi yaparak Ziraat Bankası üzerinden kredi kullanabilirsiniz. 

Ziraat Bankası borç kapatma kredisi almak için başvurularınızı sadece banka şubelerinden yapabilirsiniz. Bankanın resmi internet sitesi üzerinden sadece ön onay alabileceğiniz ihtiyaç kredisi başvuruları yapılmaktadır. Ziraat Bankası borç kapatma kredisi düşük faiz oranları ile birlikte verilmektedir.