Koç burcu 7 Ocak 2023 tarihinde kendilerine öğretilen kişinin gerçek olan benliklerini bastırdığını düşünebilir ve bu durumdan rahatsızlık duyabilir. Gerçekte kim olduklarını daha fazla gizlemek istemeyecek olan burç sahipleri bu duruma bir dur diyecektir. Kültürel bir etki ya da güçlü bir aile burç sahiplerini etkiliyor olabilir ancak koçlar ve yükselen koçlar ise bu baskıları daha fazla hissetmek istemeyecektir.

Boğa burcu 7 Ocak 2023 tarihinde mantıklı olan taraflarının kalplerinin etrafında patronluk tasladığını düşünebilir ve mantıksal tarafları boğa burçları ve yükselen boğalar için gün içerisinde ağır basabilir. Her ne kadar gizli bir arzu olarak burç sahipleri kendilerini şımartmak istese de beyinlerinin mantıksal bölümlere bu durumu engelleyecektir. Bir kalıba uymaya çalışmak ya da sorumlu olmak o kişiyle ilerlemelerini engelleyecek bir durumdur. Ancak günde onlar için tavsiye edilen durum birazcık gevşemeleri olacaktır çünkü her zaman sorumlu olmak eğlenceli bir durum değildir.

İkizler burcu 7 Ocak 2023 tarihinde güvensizlik duygularının kendilerine dostluktan alıkoyduğunu hissedebilir ve bu durum onları bir noktada rahatsız edebilir. Yakınlaşmak ya da etkilemek istedikleri yeni bir arkadaş ikizler burçlarının ve yükselen ikizlerin gündeminde yer alacaktır. Yeni günde hislerini takip edecek olan burç sahipleri çeşitli planlar yapabilir.

Yengeç burcu 7 Ocak 2023 tarihinde çok fazla kafalarının içinde yaşayabilir ve düşüncelerinin yoğun olduğunu hissedebilir. Bir süredir bir grup insan yengeç uçlarının ve yükselen yengeçlerin bir şeyin peşinden gitmelerini sağlamaya çalışıyor ve bunun için onları baskı altında tutuyordu. Ancak burç sahipleri onları geri çevirecektir çünkü burç sahiplerinin zihniyetleri bu durum için yeterince hazır olmadıklarını onlara hatırlatacaktır.

Aslan burcu 7 Ocak 2023 tarihinde şimdi güncel olan bakış açılarındaki bazı noktaların değişmesi gerektiğini düşünebilir ve bu konuda değişiklik yapmak isteyebilir. Aslanlar ve yükselen aslanlar kendilerine bakmalı ve geçmişte neleri yapmaları gerektiğinin farkına varmalıdır.

TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE! TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!

Başak burcu 7 Ocak 2023 tarihinde içlerinde bulundukları kalabalık ortamın şu anki hayallerini takdir etmediğini görecektir. Burç sahipleri gerçekleştirmek istedikleri ideal bir geleceği hayal ediyor olabilir ve bunun için çabalıyor olabilir. Ancak çevrelerinde bulunan insanlar bu hayaller noktasında burç sahiplerine inanmayacak ve onların hayallerinde küçümseyecektir. Ancak başak burçlarının ve yükselen başakların kalpleri hala heyecanlı bir şekilde atıyorsa onların devam etmeleri de gereklidir.

Terazi burcu 7 Ocak 2023 tarihinde sorumuzu duygularının arzularının önüne geçebildiğini görebilir ve bu durum onları duygusal merkezlerinden uzaklaştırabilir. Teraziler için sevdikleri insanlar ile vakit geçirmek bir öncelik olacaktır.

Akrep burcu 7 Ocak 2023 tarihinde kendileri için koymuş oldukları kuralların esemesi gerektiğini düşünebilir ve kendilerini haklı bir şekilde yönetmek onların yeni bir felsefesi olacaktır.

Yay burcu 7 Ocak 2023 tarihinde kontrollü davranmak isteyecek ve yakın çevresine sahiplenecektir. İş hayatında ise bir süre uzaklaşmayı tercih edecek olan yay burçları işlerini telefon ile halledebilir.