50.000 TL borç transferi kredisi başladı. Sizler de diğer bankalardaki borçlarımızı tek bir bankaya ödemek istiyorsunuz. 50.000 TL borç transferi kredisi kampanyasına katılabilirsiniz. Bu işlemi tek bir bankadan yapmayacaksınız. Birçok banka son dakika kampanyası olarak kredi kampanyasını başlattı.

İhtiyaç kredilerinde uygun faiz oranları ile birlikte ayrıca borç kapatma kredileri da verilmektedir. Diğer bankalarda olan kredi ve ihtiyaç kredisi borçlarınız ödeme konusunda sizi çok sıkıyorsa bu borçları 50.000 TL'ye kadar kapatabilir ve üstelik 6 ay ertelemeli olarak da ilk taksit ödemenizi yaparak rahat bir nefes alabilirsiniz. İhtiyaç kredilerinde bu kredileri alabilmeniz için aynı politikalar içinde sizlere onay verilecektir.

Yani kredi notu düşük olan ve banka sicilinde sıkıntı olan müşteriler maalesef onay alamayacaklardır. Borç kapatma kredilerinde ayrıca konut kredisi ve taşıt kredisi gibi krediler kapanmaz sadece ihtiyaç kredisi kredi kartı borçlarınızı kapıda bileceğiniz bir kredidir.

13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak! 13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak!

Denizbank 50.000 TL borç kapatma kredisi kampanyası

Denizbank üzerinden 50.000 TL borç kapatma kredisi kampanyasına katılabilirsiniz. Banka şartlarına uygun olmanız durumunda Denizbank, uygun faiz oranları ile birlikte 50.000 TL kredi imkanı sağlanmaktadır. İhtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan müşteriler 36 ay vadeye kadar 3 ay ertelemeli olarak krediden yararlanabilirler.

Kredi sonucu uygun olan müşteriler hem kredi hemde kredi kartı borçlarını kapatarak, rahat bir nefes alabilir. Denizbank üzerinden emekli maaşınızı taşımanız durumunda, emekli maaşınızın üzerinde kredi var ise bu kredi kapanır ve Maaşınız taşınır. Emekli olanlara ayrıca daha yüksek limitlerde kredi imkanı sağlanmaktadır.

Burgan Bank 50.000 TL borç kapatma kredisi

Banka kendi müşterilerine 6 ay ertelemeli ile kredi imkanı sağlamaktadır. Diğer banka borçlarından sıkıldıysanız ve kredi almak istiyorsanız, Burgan Bank şubelerine giderek 50.000 TL'ye kadar borç kapatma kredisi alabilirsiniz. Özellikle emekli olan kişilerin altını çizmek istiyoruz, emekli olan kişiler kredi notu düşük ise ve bu bankadan kredi almak istiyorsa maaş taşıması sonrasında daha yüksek limitlerde kredi kullanabileceğini söylemek isteriz.

Eğer emekli maaşınızı yüksekse 100.000 TL ye kadar 36 ay vade ile kredi alabilir bu kredinin içinde hem kendi ihtiyacınıza hem de banka borçlarımızı kapatabilirsiniz.

50000-tlye-kadar-borclar-kapatilacak-tum-bankalar-seferberlik-ilan-etti-basvuru-yapacaklara-onem

Şekerbank 50.000 TL borç transferi kredisi kampanyası

Hem çalışan ve hem de emekli olan müşterilere 36 ay vadeye kadar borç kapatma kredisi vermektedir. Borç kapatma kredisi başvurusu yaptığınızda banka sizlere tüm borçlarınızı yönelik bir kredi kampanyası yapacaktır. Şekerbank 50.000 TL borç transferi kredisi başvurusu yaptığınızda size uygun olan kredi miktarına hemen söyleyecektir. Eğer kredi onayı alırsanız diğer bankadaki olan kredi ve kredi kartı borçlarını kapanacak ve üzerine kalan parayı da hesabınıza atabileceksiniz.