Son Dakika Kredi kampanyası başlıyor. 5.000 TL kredi alacak kişiler, istedikleri zaman başvuru yapacaklar. Denizbank ve Şekerbank üzerinden ihtiyaç kredisi alacak ve acil para ihtiyaçlarını giderecek olan kişiler 5.000 TL anında kredi kampanyası yapmaktadırlar. Sizlerde bu bankadan dilediğiniz zaman kredi başvurusu yapabilir, başvuru sonrasında anında sonuç alabilirsiniz. Acil para ihtiyacınız eğer 5.000 TL ise Denizbank ve Şekerbank sadece kimlikle veya internet üzerinden sizlere bu krediyi kullandıracaktır.

Tüm ihtiyaçlarınız için kullanacağınız bu kredilerde 36 ay vadeye kadar taksitlerinizi bölerek daha az taksit ödemesi yapabilirsiniz. Kredi kullandıktan sonra ödemeye de isterseniz 3 ay sonra başlayabilirsiniz. Denizbank ve Şekerbank üzerinden bu kredileri alabilmeniz için banka politikalarına uygun olmanız gerekiyor. Kredi notu yüksek, banka sicili temiz olan kişiler Denizbank ve Şekerbank üzerinden 5.000 TL kredi alabilirler. Kredi alacak olan kişiler, icralık ve avukatlık durumları varsa maalesef onay alamayacaklardır.

Denizbank Anında 5.000 TL Kredi Başvurusu

Kredi başvurusu birden fazla yöntemler ile yapılmaktadır. Eğer bu bankada bir hesabınız varsa banka şartlarına uygun olan müşterilerin internet bankacılığını kullanarak banka şubesine gitmeden kredi alabileceklerini söyleyebiliriz. 5.000 TL kredi başvurusu yaptığınızda banka onay verirse hemen bu onaylı limiti banka hesabınıza atabileceksiniz. Denizbank bu kredilerde müşterilerin uygun faizlerle kredi kullanması için online kredi kampanyası yapmıştır. Sizde bu bankadan kredinizi kullanabilirsiniz.

Banka ayrıca SMS ve internet sitesi üzerinden banka müşterisi olmayanlara da kredi vermektedir. Bunun için cep telefonunuzdan mesaj atarak kredi başvurusu yapabilirsiniz. Kredim yazın boşluk bırakın ve TC kimlik numaranızı yazın 3280’e gönderin. 5 dakika içinde kredi sonucu size gelecektir. Onay almanız durumunda onaylanan limiti 36 ay vadeye kadar en yakın banka şubesinden kimliğinizle kullanabilirsiniz. 

Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme! Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme!

Bankanın resmi internet sitesi ve ATM’sinden de kredi başvurusu yapabiliyorsunuz. Ayrıca en yakın banka şubesine gelir belgeniz ve kimliğinizle giderseniz anında 5000 TL kredi onayı alabilir ve hemen kredi kullanabilirsiniz.

sekerbank1

Şekerbank 5.000 TL Anında Kredi Başvurusu

Şekerbank üzerinden de Denizbank’ta olduğu gibi internet bankacılığını kullanarak kredi alabilirsiniz. Kredi başvurusu yaptığınızda banka şartlarına uygun olan kişilerin 36 ay vadeye kadar kredi kullanacaklarını söyleyebiliriz. Şekerbank mobil uygulaması üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu bölümüne girip kredi başvurunuzu yapabilir, onay almanız durumunda parayı hesaba atabilirsiniz. Ayrıca size en yakın Şekerbank şubesine sadece kimliğinizle giderek 5.000 TL’ye kadar kredi başvurusu yapabilirsiniz. Bu miktar üzerinde bir başvuru yapacaksanız gelir belgenizi de götürmeniz gerekmektedir. Şekerbank onay verdiği kredileri aynı gün içinde kullandırtmaktadır.