Koç burcu yükselen koçlar kendilerini heyecan verici ve macera dolu olan bir şey yapmak zorunda hissedebilir. Bunun yanı sıra diğer insanları anlatmak için çok güzel bir hikaye gibi görünen her şey onlara çok çekici gelmeyecektir. Burç sahipleri evde zaman geçirmeyi ve sadece dinlenmeyi eğer daha iyi olacaklarını hissediyorlarsa düşünmelidir. Nesnel olarak burç sahiplerinin yapacağı şey sıkıcı olsa da yine de buna değecektir.

Boğa burcu ve yükselen boğalar nazik bir söz duymanın arkadaşlıklarını geliştirebileceğini hissedecektir. Burç sahipleri çevrelerinde bulunan insanların duymak istedikleri sözleri doğru bir şekilde tespit edebilir ancak zor olan kısım ise güdülerinin farkında olmak olacaktır. Boğa burçları ve yükselen boğalar aksi takdirde kendilerinden hoşlanmayacaklarını düşünmeleri sebebiyle akranları ile kötü ilişkiler kurmaya devam edecektir. Boğa burçları sevgiyi zorluyorsa bir şeylerin ters gittiğine dair bir ipucu yakalayabilir.

İkizler burcu ve yükselen ikizler yeni günde aradıkları finansal güvenceyi bulabilir ancak arkadaş gruplarında çok hoşlanmadıkları bir şey ise burç sahiplerini beklemektedir. Burç sahiplerinin anlaması gereken durum ise bazı şeyleri kendilerine saklamakta problem olmadığı olacaktır.

Yengeç burcu ve yükselen yengeçler otorite figürleri ile karşılaşabilir ve çeşitli görüşmeler gerçekleştirebilir. Burs sahipleri her zaman aynı görüşü savunarak kendilerine geliştiremeyeceklerini öğrenmelidir.

Aslan burcu ve yükselen aslanlar akıllarında olan işleri yapabilmek için biraz yalnız kalmaya ihtiyaç duyduklarını düşünebilir.

İşadamı Arkın Koçoğlu'ndan Ali Çakıcı'ya ziyaret İşadamı Arkın Koçoğlu'ndan Ali Çakıcı'ya ziyaret

Başak burcu ve yükselen başaklar topluluklarında eskiye göre daha güçlü bağlantılar kurmanın şu an mümkün olduğunu düşünecektir. Burç sahipleri daha yakın bir şekilde tanımak isteyecekleri bir insana yaklaşma yeteneğinin sahip olabilir ve buna göre davranabilir. Yine de bu insanla alışkın olunan sınırları değiştirmek burç sahiplerinin beklediğinden daha büyük bir değişime sebep olacaktır. Başaklar çok özel bir bilgiyi erken bir şekilde paylaşmaktan kendilerini alıkoymalıdır ve başakların bunun için bolca zamanı da bulunmaktadır.

Terazi burcu ve yükselen teraziler ayrıntılara normalden daha fazla ilgi gösterecektir ve bu durum onların takdir toplamasını sağlayacaktır. Burç sahipleri iş hayatında daha başarılı olmak için sıkı bir şekilde çalışacaktır.

Akrep burcu ve yükselen akrepler eğlenmek için fazladan yol kat etmeleri gerektiğini düşünebilir ancak yeni bir şeyler denemek yeni günde akrepler için zor bir durum olacaktır. Her ne kadar sorumlulukları onları anlamsız bir şey yapmaktan alıkoyuyor gibi görünse de onlar motivasyon kaynağı bulmalıdır. Burç sahipleri sonunda taze ilham verecek hedeflerine ulaşmak için daha fazla enerjilerinin bulunduğunu da görecektir.

Oğlak burcu ve yükselen oğlaklar tatlı bir konuşma yapmanın önemli olan mevcut bir ilişkilerini beslediğini görecektir. Burç sahipleri için tamamen kendilerini kaptırmaktan kaçınmak zor olabilir ancak yerine getiremeyecekleri şeyler vaat ederek burç sahipleri gerçekten özel bir ana zarar vermek istemeyecektir. Oğlaklar içlerinde yükselen güvensizlik duygularının farkında olmalıdır çünkü bu durum onları abartmaya teşvik edecektir.