Koç burcu ve yükselen koçlar 5 Mayıs tarihinde gerçekleşen ay tutulması ile beraber önemli ilişkilere adım atabilir. Bu ilişkiler burç sahipleri için samimi ve tutkulu bir şekilde ilerleyecektir. Onlar için maddi kaynaklar ile ilgili değiştirici koşullar da gündemde yer alacaktır. Finansal açıdan önem taşıyan değişiklikler koç burçları ve yükselen koçları beklemektedir.

Boğa burcu ve yükselen boğalar 5 Mayıs tarihinde gerçekleşen ay tutulması ile beraber taşınma kararı, seyahat, evlilik ya da boşanma gibi kararlar alabilir. Burç sahiplerinin sağlıkları, dış görüntüleri, davranışları ve tutumları olumlu yönde değişecektir. Onlar denge ve ilişki içeren konulara, eşlerinin durumlarına ve karşılıklı konulara odaklanacaktır.

Memur ve Memur Emeklileri Temmuz'da Zam Bekliyor! Memur ve Memur Emeklileri Temmuz'da Zam Bekliyor!

İkizler burcu ve yükselen ikizler 5 Mayıs tarihinde gerçekleşen ay tutulması ile beraber geçmişte meydana gelen fakat tam olarak kestiremedikleri bir olayın iç yüzünü fark edebilir. Farkına vardıkları olay sonrasında burç sahiplerini büyük bir şaşkınlık beklemektedir.

Yengeç burcu ve yükselen yengeçler 5 Mayıs tarihinde gerçekleşen ay tutulması ile beraber çocukları ile ilgili olan durumlar ve sevdikleri ile ilgili konular hakkında yeni gelişmeler yaşayabilir.

Aslan burcu ve yükselen aslanlar 5 Mayıs tarihinde gerçekleşen ay tutulması ile beraber emlak alımı, taşıma ya da miras gibi konularda çeşitli tamamlanmalar yaşayabilir. Onlar akrabalarından ve ailelerinden arzu ettikleri ilgiyi ve desteği bulmakta zorluk yaşayacaktır.

Başak burcu ve yükselen başaklar 5 Mayıs tarihinde gerçekleşen ay tutulması ile beraber kendilerini zihinsel yönden krizler içerisinde bulabilir. Onlar doğru bilgi aktarımına, iletişim konularına, verdikleri sözlere ve tavırlarına dikkat etmelidir.

Terazi burcu ve yükselen teraziler 5 Mayıs tarihinde gerçekleşen ay tutulması ile diğer insanlarla uyumlu olmaya çalışacak ve ortak hareket edecektir. Tersi durumda burç sahipleri sorumlulukları ile tek başlarına başa çıkacaktır.

Editör: Ecehan Acar