5 bankadan 5000 TL kredi kampanyası Bugün başladı. 5 bankadan 5000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kampanyasına başvuru yapmak isteyen kişiler kredi notu 1200 ve üzerinde olması durumunda hemen hızlı bir şekilde kredi onayı alabilecekler. 5000 TL'ye kadar kredi veren bankalar hızlı bir şekilde kredi onayı vereceklerini kendi internet siteleri üzerinden duyurdular. Banka kredi politikalarına uygun olduğunuzu düşünüyorsanız 5000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilir ve 36 ay vadeli olarak bu kredileri kullanabilirsiniz. 

DenizBank'tan 5000 TL kredi kampanyası...

Denizbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan kişiler 5000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorlarsa banka kredi politikalarına uygun olmaları gerekiyor. 36 ay vadeli sms kredi başvurusuna işlem yaparak hemen 5 dakika içerisinde kredi sonucunuzu öğrenebileceksiniz. 5000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu için cep telefonunuzun mesaj kısmından kredim yazın boşluk bırakılır ve TC kimlik numaranızı da yazarak bu mesajı 3280 numarasına gönderin. 5000 TL için başvuruda bulunacak ve kredi notunuz yüksekse daha yüksek birliklerde de onay alacaksınız.

Akbank'tan 5000 TL kredi kampanyası...

Akbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen müşteriler 5000 TL'ye kadar hızlı bir şekilde kredi onayı alabiliyorlar. Akbank direkt uygulamasını kullanıyorsanız bu bankadan 5000 TL kredi başvurusu yapabilir 36 ay vadeye kadar hemen kredinizi online olarak kullanabilirsiniz.

Asgari Ücrete Yönelik Temmuz Ayında Ara Zam Gündemde Asgari Ücrete Yönelik Temmuz Ayında Ara Zam Gündemde

Fibabanka 5000 TL kredi kampanyası...

fibabanka ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen müşterilere 36 ay vadeye kadar ve ilk taksit ödemelerinde de 3 ay ertelemeli sms kredi kampanyası başlattı... SMS ile kredi başvurusu yapmak istiyorsanız t.c. kimlik numaranızı 3422 numarasını mesaj olarak göndererek Bu bankanın kredi kampanyasına katılabilir ve ne kadar kredi onayı aldığınızı görebilirsiniz.

800-1

ING bank 5000 TL kredi kampanyası....

ING bank üzerinden bankanın resmi internet sitesi aracılığı ile ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurarak hemen ne kadar kredi onayı aldığınız görebiliyorsunuz. ING bank 5000 TL kredi kartı kişilerin Kredi notuna göre faiz oranı uygulanacak ve düşük faiz oranları ile kredi imkanı sağlayacaktır.

Ziraat Bankası 5000 TL kredi kampanyası....

Kamu Bankası olan Ziraat Bankası üzerinden 36 ay vade ve 3 ay ertelemeli olarak 5000 TL kredi kullanmak için en yakın Ziraat Bankası şubesine gidebilirsiniz. 5000 TL kredi kullanmak isteyen ve Ziraat Bankası üzerinde hesabı olan kişiler ise 36 ay vadeye kadar bu kredilerini banka şubelerine gitmeden internet sitesi üzerinden de alabilirler.

Editör: Vural Pars