İstanbul'da Hayat Pahalılığı Hızla Artıyor: İnsanlar Gece Aç Yatağa Giriyor İstanbul'da Hayat Pahalılığı Hızla Artıyor: İnsanlar Gece Aç Yatağa Giriyor

Koç burcu ve yükselen koçlar 4 Haziran 2023 tarihinde meydana gelen yay dolunayının oldukça etkisi altında kalacak ve çeşitli temalar ile ilgilenecek. Akademik eğitim, yolculuklar ve yurt dışı seyahatleri gibi konular burç sahiplerinin gündemlerinde yer alacak ve onlar yeni işler için adımlar atacak. Genel anlamda eğitim ve kariyer gibi konular üzerinde çalışmalar yapacak olan koç burçları ve yükselen koçlar bu noktada ailelerinden ve yakın arkadaşlarından da destek görecek. Eğitim hayatının yanı sıra uzak akrabalar ve kardeşler ile ilgili çeşitli konular da burç sahiplerinin kapısını çalacak. Yay dolunayında uzak akrabalar ve kardeşler ile çeşitli görüşmeler gerçekleştirecek olan koçlar yoğun bir gün geçirecek. Çeşitli olaylar sebebiyle hareketli ve yoğun bir gün yaşayacak olan koçlar ve yükselen koçlar bir noktada ihmal ettikleri işleri de hatırlayacaktır. Hem gün içerisinde tamamlamaları gereken projeler hem de ihmal ettikleri konuları aynı anda yapmaya çalışacak olan burç sahipleri bu sebeple hiç boş vakit kalmadan çalışmalar yapacaktır. Onlar bu durumu yeniden ve bir kez daha yaşamamak adına plan yapmaları ve artık ona göre davranmalıdır. Diğer taraftan sağlıklarını olumsuz yönde etkileyen alışkanlıkları da bırakmaları tavsiye edilen koçlar yükselen koçlar yorgunluklara ve streslere son vermelidir.

Boğa burcu ve yükselen boğalar 4 Haziran 2023 tarihinde meydana gelen yay burcunda gerçekleşecek olan dolunay ile yeni bir duruma geçiş yapacaktır. Genel anlamda finansal konular ile ilgilenecek olan boğalar ve yükselen boğalar sigortalar, krediler, alacak verecek konuları ve borçlar ile ilgilenebilir. Bu dönemde burç sahipleri için finansal konular ağırlık kazanacak ve onlar hesap yaparak hayatlarına devam edecektir. Hedefler için adım adım çalışmaları gereken boğa burçları yükselen boğalar bu şekilde istediklerini de elde edecektir.

Editör: Ecehan Acar