3600 ek gösterge ile ilgili son dakika ve flaş bir gelişme yaşandı. Yaşanan yeni gelişme ile birlikte 3600 ek gösterge de kapsamın genişletileceği belirtiliyor.

Manşetlerde son dakika olarak geçen bu haber milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiriyor. 3600 ek gösterge konusunda yaşanan bu gelişmeye göre kapsamın daha geniş olarak ele alınacağı ifade ediliyor.

Kamu çalışanlarını çok yakından ilgilendiren 3600 ek göstergede yaşanan bu gelişme ise Bakanlık tarafından değerlendiriliyor. Kapsamı genişletilmek istenen ek gösterge tüm kamu çalışanlarını yakından ilgilendiriyor. Konuya dair gelişmeler ise yavaş yavaş netleşmeye başlıyor. Kamu çalışanları bu gelişme karşısında rahat bir nefes alacaklar.

Ek Gösterge Netleşmeye Başlıyor

Tüm kamu çalışanlarını yakından ilgilendiren 3600 ek gösterge ile ilgili son dakika bir gelişme yaşandı. Yaşanan bu gelişme ise ek gösterge bekleyen kamu çalışanları tarafından merak ediliyor. Yapılacak olan yeni düzenleme ve iyileştirme ile birlikte maaşlarda da artış yaşanması bekleniyor. Tüm kamu çalışanlarını kapsayan bu habere göre vatandaşlar zamlı maaşlardan faydalanabilecekler. 3600 ek göstergeye onay verilmesi durumunda kamu çalışanları zamlardan da faydalanabilecekler. Kapsamı genişletilecek olan ek gösterge ile ilgili alınan kararlar ise yavaş yavaş netleşmeye başladı. 3600 ek gösterge konusunda ise Bakanlık harekete geçti. Bu sabah saatlerinde yaşanan bu gelişme ise tüm kamu personelini heyecanlandırdı.

tbmmden-cikan-onay-sonrasi-kamu-bankalari-049-faizli-50-000-tl-veriyor-14

15000 TL ödeme verilecek! Son dakika açıklandı! 15000 TL ödeme verilecek! Son dakika açıklandı!

3600 Ek Gösterge Onay Bekliyor

Uzun zamandır gündemden düşmeyen 3600 ek gösterge detayı onay bekleme aşamasında yer alıyor. Bakanlık ise konu ile ilgili çalışmaları bir hayli hızlandırdı. Yapılacak olan düzenleme ile birlikte tüm kamu çalışanları için yeni zam oranları gündeme gelecek. Kamu çalışanları bu haberi yakından takip ederken ek göstergenin onay beklediği konuşuluyor. Kamu personeli ve memurlar için verilecek zam oranları ise TRT 1 ekranlarında izleyici ile paylaşıldı. 3600 ek gösterge ile ilgili yaşanan gelişmeler bu yönde oldu. Kamu çalışanlarının merakla bekledikleri bu haber ise netlik kazanmaya başladı. Bakanlık ise 3600 ek gösterge konusu ile ilgili çalışmalar yapmaya devam ediyor.