Denizbank, Akbank ve Garanti Bankası’ndan ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlar, banka hesaplarına sahip olmaları durumunda düşük faiz oranlarıyla kredi ödemeleri gerçekleştirebilecekler. Üç banka da sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları duyurularda, bir hafta içerisinde başvuru gerçekleştirecek olan müşterilerine 50000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi sağlayacaklarını açıkladılar. İnternet bankacılığı uygulamaları aracılığıyla başvurularını gerçekleştirebilecek olan bireysel müşteriler, 1500 ve üzeri banka kredi puanına sahip olmaları durumunda, onaylanan kredileri hemen aynı gün içinde hesaplarına yatırarak kullanabilecekler.

Kredi başvuru işlemleri nasıl yapılır?

Garanti Bankası’ndan ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen müşteriler, kimlik belgeleriyle birlikte banka şubelerine giderek başvurularını gerçekleştirebilirler. Garanti Bankası müşterileri, müşteri hizmetleri numaralarından aldıkları şifreleri kullanarak mobil uygulama veya resmi internet sitesi üzerinden internet bankacılığı uygulamalarına girerek kredi başvurularını gerçekleştirebilirler. Onaylanan tüm kredilerde, 36 ay vadeli ve gelir belgesiz olarak 50000 TL’ye kadar kredi ödemesi sağlanmaktadır.

Akbank’tan ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen müşteriler, banka hesaplarına sahip olmaları durumunda, Akbank Direkt uygulaması veya SMS yoluyla başvurularını gerçekleştirebilirler. SMS ile kredi başvurusunda bulunmak isteyen müşteriler, “kredi” yazıp boşluk bıraktıktan sonra TC kimlik numaralarını 44 25 numarasına gönderebilirler.

Denizbank’tan ihtiyaç kredisi kullanacak olan müşteriler, Cebimde Kredi kampanyasına katılarak veya mobil uygulamalar aracılığıyla başvurularını gerçekleştirebilirler. SMS ile kredi başvurusunda bulunmak isteyen müşteriler, “kredim TC kimlik ve doğum tarihim” yazarak 32 80 numarasına mesaj gönderebilirler.

Staj ve Çıraklık Mağdurlarına Müjde: Emeklilikte Yaşa Takılanlar için Yasa Tasarısı Yolda! Staj ve Çıraklık Mağdurlarına Müjde: Emeklilikte Yaşa Takılanlar için Yasa Tasarısı Yolda!

Nakit ihtiyacı olan bireysel müşterilerin tercih ettiği Denizbank, Akbank ve Garanti Bankası, müşterilerine ihtiyaç kredisi başvuruları esnasında kolaylık sağlamak için internet bankacılığı uygulamalarını kullanma imkânı sunmaktadır...

Editör: Vural Pars