Yay burcu ve yükselen yaylar 27 Şubat 5 Mart haftasında aile hayatları ve ev ile ilgili konularda yeni gelişmeler yaşayacaktır. Duygusal ilişkilerinde ve aşk hayatlarında da hızlı bir şekilde hareket edecek olan burç sahipleri enerjilerinin yoğun ve yüksek olacağını görecektir. Burç sahiplerinin risk içeren işlerde enerjilerini doğru bir şekilde yönlendirmeleri çok önemli olmaktadır. Bunun yanı sıra yay burçları arasında borsada yatırım yapanlar ve spor yapanların dikkatli olmaları tavsiye edilmektedir. Düşünerek adım atmak ve disiplinli olmak burç sahiplerine bu haftada çok şey kazandırabilir. Riskten kaçınmaları gereken yaylar çevrelerinde girişecekleri işlerde dikkatli olmalıdır.

TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE! TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!

Oğlak burcu ve yükselen oğlaklar 27 Şubat 5 Mart haftasında iletişimsel ilişkilerinin hız kazandığını görebilir ve yakın çevrelerinde yer alan olaylar ile ilgilenebilir. Burç sahipleri hafta başında aile ve ev alanlarında beklenmedik olaylar ve ilginç deneyimler ile karşı karşıya gelecektir. Yüksek enerjileri ile olayları karşılayacak olan burç sahipleri sabırsız davranışlar sergileyebilir. Üretkenlik seviyeleri yüksek olan oğlak burçları etraflarında bulunan insanların sözlerinden kolay bir şekilde etkilenebilir.

Kova burcu ve yükselen kovalar 27 Şubat 5 Mart haftasında maddi konular ile ilgili yeni gelişmeler yaşayabilir ve bazı kazançlar elde edebilir. İletişimsel işlerde de kova burçları için bazı fırsatlar oluşabilir ve kovalar bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmek isteyebilir. Haftanın son günlerinde doğru maddi konularda yapacakları harcamalarda dikkatli olmaları gereken kovalar dolandırıcılık gibi olaylara karşı dikkat etmelidir.

Balık burcu ve yükselen balıklar 27 Şubat 5 Mart haftasında haftaya belirsiz ve kararsız etkilerle giriş yapacaktır. Önlerini görmek isteyecek olan burç sahipleri hayati kararlar almak konusunda yakın çevrelerinden fikir almalıdır. Maddi konularda da beklenmedik fırsatlar elde edebilecek olan balık burçları çeşitli harcamalar gerçekleştirebilir.