Garanti Bankası Müdürü açıklama yaptı. Sadece kimliğinizi ibraz ederek 25 bin TL'ye kadar krediye hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde istediğiniz zaman hak kazanabilirsiniz.

Garanti Bankası Genel Müdürlüğü, Garanti Bankası'ndan ihtiyaç kredisi kullanacak vatandaşlar için umut dolu yeni bir açıklama yaptı. Hafta sonu da olsa, eğer acil bir finansal ihtiyacınız varsa Garanti Bankası size gelir belgesi ve masrafsız 25 bin TL'ye kadar kolay ve hızlı bir şekilde kredi sağlayacak. Geçim sıkıntısı çeken bireylerin sıklıkla tercih ettiği kurumlardan biri olan Garanti Bankası, 36 ay vadeli ve maksimum 25 bin TL kredi tutarına sahip bu kredilerin şartlarına göre işlem yapabilmektedir. Garanti Bankası, kredi başvurusunda bulunanların bankaya gitmeden bile yorulmadan ve ihtiyaç duydukları her an kolay bir şekilde nakit alabilecekleri yeni kampanya kredisini duyurdu.

Garanti Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak isteyenlere 36 ay vade ve maksimum 25 bin TL kredi tutarı ile belirlenen parametreler dahilinde hızlı ve kolay kredi onayı sağlıyor. Banka kredi notu 1100 ve üzeri, kredi sicili temiz, evrakları düzenli olan vatandaşlar bu durumda kimlik kartları ile diledikleri zaman ihtiyaç kredisine ve borç kapatma kredisine  kolayca ulaşabilecekler.

25 bin TL'lik 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyenler, kendilerine en yakın Garanti Bankası şubesinden kolay ve hızlı bir şekilde başvuruda bulunabilirler. Garanti Bankası ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunan vatandaşlar, banka şubesi aracılığıyla kredi başvurusu onaylandıktan sonra aynı dakika içinde hızlıca bankanın sayaç bölümünden güvenli bir şekilde para yatırabilir ve para çekebilir.

25000-tl-haberi-geldi-banka-muduru-duyurdu-basvuru-yapanlar-hemen-onay-alacaklar1

Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme! Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme!

Garanti Bankası, kendi bankasında hesabı olan müşterilerine internet bankacılığı uygulaması olan Garanti mobil uygulamasını kullanarak 24 saatte 25 bin TL ihtiyaç kredisi sunuyor. Garanti Bankası 25 bin TL ihtiyaç kredisine eğer acil bir durumda başvurursanız, hemen kredi kararı alırsınız ve bankaya bile gitmenize gerek kalmadan parayı Garanti Bankası hesabınıza kolay, hızlı ve güvenli bir şekilde aktarabilirsiniz.