Emekli maaş alan vatandaşlar için 3 gün içerisinde verilecek olan ödemeler 21 Kasım tarihinde açıklandı. Emekli maaş hesabınız aracılığı ile birlikte sizlerde 21 Kasım tarihinden itibaren başvurularınızı gerçekleştirmeniz durumunda uygun faiz oranları ile birlikte nakit ödemeleri yapabileceksiniz. Emekli maaşınızı Ziraat Bankası gibi kamu bankaları olan Vakıfbank ve Halkbank üzerinden almanız durumunda sizlere üç gün içerisinde verilecek olan 50000 TL kredi ödemelerinde en düşük faiz oranlarından yararlanarak, işlem yapacaksınız. Acil ihtiyacınızın olması durumunda kamu bankaları üzerinden kullanabileceğiniz bu kredilerde şartları uygun olan tüm vatandaşları istedikleri zaman ödemeler verilmektedir. 

Stok takip programı nedir? Stok takip programı nedir?

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden Emekli Kredisi kampanyasına başvuru nasıl gerçekleştirilmektedir?

Kamu bankaları üzerinden başvurularını gerçekleştirecek olan emeklilerin öncelikli olarak bu bankalarda hesabı olması veya maaş müşterisi olması isteniyor. Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank, emekli maaş hesabınız aracılığı ile birlikte almış olduğunuz kredilerden, sizlerden faydalanabilmeleriniz için uygun faiz oranlarıyla birlikte kredi ödemeleriniz hızlı bir şekilde gerçekleştireceğini açıkladı. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halk Bank, uygun faiz oranları ile birlikte ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişiler için yapmış oldukları bu kampanyalardan nakit kredi kullanacak olan kişilere hemen aynı gün içinde ödeme gerçekleştirmektedir. 

Banka müşterisi olan vatandaşlar, internet bankacılığı uygulamalarını kullanarak da ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirler ve internet bankacılığı uygulamaları üzerinden yapmış olduğunuz kredi başvurularında 50000 TL'ye kadar masrafsız ve gelir belgesiz olarak işlem yapabilirsiniz. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden başvuru gerçekleştirerek, kredi kullanabileceğiniz bu kampanyalardan sizlerde faydalanabilirsiniz.