PTT işe alım koşulları nelerdir ve nereye başvurulacak? 2023 PTT işe alım başvurusu ne zaman olacak? PTT'nin işe alım çalışmalarına ilişkin son dakika haberleri herkesin dikkatini çekiyor! Özellikle sosyal medyada PTT personel alımları yakından takip ediliyor. PTT personel alımı başvuru tarih ve koşulları yeniden görüşülüyor. PTT ile çalışmak isteyen herkes, Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü'nden gelen duyuruları merak ediyor. Peki PTT işe alım zamanı ne zaman, nasıl başvurulur ve nereye başvurulur? PTT personel alımı ile ilgili resmi bir duyuru bulunmamaktadır. Nihai bilgiler yayınlandığında, haberimizde güncel olarak verilecektir. 

2023 yılı için PTT, yeni personel alımları yapacağını duyurdu. Türkiye genelinde faaliyet gösteren PTT, işe alım sürecinde geniş bir kitleye hitap ederek istihdam sağlamayı hedefliyor.

PTT'nin 2023 yılı personel alımı için açtığı pozisyonlar arasında dağıtım elemanları, posta işçileri, veri giriş elemanları, çağrı merkezi çalışanları ve idari personel yer alıyor. Başvurular, PTT'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılacak.

Adayların, başvuru yaparken belirtilen şartları karşılaması gerekiyor. Bunlar arasında, en az lise mezunu olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, askerlik görevini tamamlamış veya muaf olmak, adli sicil kaydının temiz olması ve ilan edilen pozisyon için gerekli diğer nitelikleri taşımak yer alıyor.

Kasko Sigortasının Avantajları Kasko Sigortasının Avantajları

haber24.com özel haber