Ekonomik olarak hemen herkesin oldukça zorlandı bugünlerde özel bankalar tarafından vatandaşların cebini rahatlatmaya yönelik bazı adımlar atılmaktadır. Vatandaşlara yönelik en son yapılan kampanyalardan bir tanesi doğrudan kimlik numarası üzerinden verilen ödemeler olmaktadır.

Buna göre Yapı Kredi ve Akbank tarafından başlatılmış olan bu kredi kampanyasında, vatandaşlar kendi kimlik numaraları uyarınca 99.000 TL tutarında bir ödemeyi zaman geçirmeden dakikalar içerisinde hemen kendi banka hesaplarına alabiliyorlar.

Bankalarda Yeni ATM Dönemi Bankalarda Yeni ATM Dönemi

Bahse konu olan bu iki özel banka tarafından başlatılmış olan bu önemli kampanya kapsamında isteyen vatandaşlar bu bankaların mobil uygulamalarını kullanarak, internet bankacılığını kullanarak ya da SMS yöntemini kullanarak ama kredi başvurularını gerçekleştirebilirler. Dolayısıyla hemen bankaya gitmeden ya da herhangi bir şekilde şubede sıra beklemeden cep telefonlarınız üzerinden başvurularını gerçekleştirebilirsiniz.

Bu bankaların müşterisi olan vatandaşlar, zaman kaybetmeden hemen kimlik numaraları ile 99.000 TL tutarındaki kredi ödemelerini başlayabilirler. Eğer maaşlarınızı ya da emekli maaşınızı bu bankalar üzerinden alıyorsanız o halde 99.000 TL tutarındaki nakit ihtiyaç kredisi için en uygun faiz oranları ile beraber sizlere sunulacak bu kampanyayı kaçırmamanız tavsiye edilir.

Başvuru işlemlerini eksiksiz ve kısa zaman içerisinde gerçekleştirirseniz, hemen olumlu ya da olumsuz geri dönüşleriniz tarafınıza iletilecektir. Aynı zamanda olumlu olarak başvurunuz değerlendirildiğinde gün içerisinde hemen bu miktarlar banka hesaplarınıza yatırılmış olacaktır.