Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme! Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme!

Akbank ve Denizbank, gerçekleştirdikleri birleşme ile birlikte yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası başlattıklarını duyurdu. Bu kampanya kapsamında uygun faiz oranları ile birlikte 55.000 TL'ye kadar nakit ödeme imkanı sunulacak. Bankanın kredi puanı uygun olan tüm vatandaşlar, bu kampanyaya başvurarak hızlı bir şekilde nakit kredi kullanabilecekler.

Başvurularınızı banka şubelerine giderek gerçekleştirebileceğiniz gibi cep telefonunuz üzerinden SMS atarak da işlem yapmanız mümkün. SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar için Akbank ve Denizbank tarafından yapılan duyuru, uygun faiz oranları ile 55.000 TL kredi ödemesi yapılacağını bildirdi. Acil ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişiler, bankanın kredi politikalarına uygun olmaları durumunda başvurularını yaparak 5 dakika içinde sonuç alabilir ve onaylanan kredileri aynı gün içinde hesaplarına aktarabilirler.

Akbank ve Denizbank'ın resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda, cep telefonu üzerinden SMS atarak başvuru yapacak olan kişilerin yüksek kredi puanına sahip olmaları gerektiği belirtilmektedir. Kredi puanına güvenmeyen vatandaşlar en yakın banka şubelerine giderek başvuruda bulunabilirler.

Akbank ve Denizbank arasındaki anlaşma ile ihtiyaç kredisi almak isteyenler, şubelere gitmeden işlemlerini hızlı bir şekilde gerçekleştirebilecekleri bu kampanyadan faydalanabilirler.

Akbank ve Denizbank üzerinden ihtiyaç kredisi kampanyasına katılacak olan vatandaşlar en yakın banka şubesine giderek işlemlerini tamamlayabilirler. Onaylanan kredilerde uygun şartlar sağlandığı takdirde aynı gün içinde nakit ödeme imkanı sağlanacaktır. Akbank ve Denizbank tarafından başlatılan ihtiyaç kredisi kampanyası ile nakit kredi kullanacak kişilere hızlı bir şekilde destek ödemesi yapılabileceği açıklanmıştır.