Koç burcu 2 Aralık 2022 tarihinde nedensiz olarak hissettikleri korkularını yenmeye çalışacak ve bu durum burç sahiplerinin kişiliklerini daha çok ortaya koymalarını sağlayacak. Gücü seven bir kişi olmaları sebebiyle koç burçları liderlik özelliklerini pekiştirecek, yeni atılımlar peşinde koşacak ve bu durum onlara sosyal çevrelerinde bir avantaj kazandırarak onları ön plana taşıyacak.

Boğa burcu 2 Aralık 2022 tarihinde ailevi konularda hassas davranabilir ve bu hassaslıkları sebebiyle köklü düşüncelerini hatırlayabilir. Bu durum Boğa burçlarının yeni günde bocalamasına sebep olabilir ve yenilgiyi sevmeyen boğa burçları olaylara gelişi güzel bir şekilde bakmayı beceremeyebilir. Çevresel problemlerden kaçma eğiliminde olacak olan boğa burçları yoğun bir gün yaşayacaktır.

İkizler burcu 2 Aralık 2022 tarihinde maddi konularda geri kalmak istemedikleri için çevre koşullarını zorlayacak ve kısayolları kapsayan işler gündemde yer alacak. Bu durum ikizler burçlarının hayatlarının hareketlenmelerini sağlayacak ve burç sahiplerinin enerjilerinin güçlü olması hataları beraberinde getirecek.

Yengeç burcu 2 Aralık 2022 tarihinde evleri ve aileleri hakkında bazı çalışmaların ön planda olduğunu görecek ve gerekli olan donanıma sahip olmaları sebebiyle kendilerini zorlayan olaylar ile ilgili çelişkiler yaşayabilecek. Onlar için yeni günde tavsiye edilen durum yengeç burçlarının sevdikleri kişilere karşı daha anlayışlı olmalıdır.

Aslan burcu 2 Aralık 2022 tarihinde enerjilerinin sınırlarını kendileri çizebilir ve duygularını paylaşırken dikkatli davranmaları gerekebilir. Çevrelerinin kendilerini etkilemesine izin vermemeleri gereken burç sahipleri zihinsel enerjilerini çevrelerini ispat edebilecek olmaları sebebiyle önemli bir gün yaşayacaktır.

Başak burcu 2 Aralık 2022 tarihinde finansal konularda elde ettikleri ile birlikte başka talepleri de gerçekleştirmeye çalışabilir. Her bakımdan güçlü konuma gelmek isteyecek olan burç sahipleri kendilerini ispat etmeye çalışacaktır. Sinirlerini sağlam tutmaları gereken Başak burçları koşulların kendilerini zorladığını hissedebilir.

Terazi burcu 2 Aralık 2022 tarihinde çok güçlü duygulara sebep olmaları sebebiyle çevrelerini adeta aşka çağıracaktır. Ancak burç sahiplerinin en büyük kusuru hep istedikleri cümleleri duymak istemeleri olacaktır. Gereksiz bir alınganlık da gösterebilecek olan terazi burçlarının bu konuda dikkatli olması gerekmektedir.

Akrep burcu 2 Aralık 2022 tarihinde bazı kişiler tarafından izlenmekte olduklarını düşünebilir ve bu durum onlara farklı bir aksiyon kazandırabilir. Yeni günde kendilerine olan güvenlerinin arttığını görecek olan Akrep burçları aile bağlarının çok güçlü olması sebebiyle de bazı sorumluluklar üstlenebilir.

Yay burcu 2 Aralık 2022 tarihinde güneşin burçlarında olumlu bir şekilde ilerlemeleri ile birlikte kendilerini daha sağlıklı ve daha enerjik hissedecektir. İş hayatlarında ve ortaklık ilişkilerinde yay burçları bazı kişilerin desteğine ihtiyaç duyabilir. Diğer taraftan kendilerinden yaşlı olan kişilerle kuracakları diyalog yay burçlarını hata yapmaya götürecektir.

İstanbul Turu İçin Gezilecek Yerler İstanbul Turu İçin Gezilecek Yerler

Oğlak burcu 2 Aralık 2022 tarihinde duygusal hayatları ile ilgili kendilerine tanımaya çalışacak ve geçmiş olaylar ile ilgili sorgulamalar yaşayacaktır.