Koç burcu 19 Aralık 2022 tarihinde günün sert havasının kendilerini tedirgin hissettirdiğini düşünebilir. Bu durum burç sahiplerinin sevdiklerinden uzaklaşmasına sebep olabilir ve koçlar yeni günde kendilerini suçlu hissedebilir. Onlar için yeni günde tavsiye edilen durum gururlarını bir tarafa bırakıp özür dilemeleri olacaktır.

Boğa burcu 19 Aralık 2022 tarihinde yapılacaklar listesine çok fazla şey sığdırmaya çalışabilir fakat bunun sonucunda büyük bir yoğunluk ile baş etme durumunda kalabilir. Kendilerini hırslı ve enerji hissedecek olan boğa burçları karşı tarafın söylediklerine ilişki içerisinde açık olmalıdır.

İkizler burcu 19 Aralık 2022 tarihinde duydukları korkuların kendilerini engellemesine izin vermemelidir ve yeni gün arkadaşlarıyla birlikte geçirmelidir.

Yengeç burcu 19 Aralık 2022 tarihinde kendilerini gündüz vaktinde duygusal olarak tükenmiş ve biraz huzursuz hissedebilir. Onlar için tavsiye edilen durum pazartesi gününe yumuşak bir şekilde yaklaşmaları ve kendileri ile başkaları için nazik bir şefkat göstererek yaşadıkları olumsuz durumu yenmeye çalışmaları olacaktır. Kendilerine nasıl yardım edebilecekleri konusuna odaklanmaları halinde başka insanların sorumluluklarını üstlenmekten kaçınacak olan yengeç burçları bu konuya dikkat etmelidir. Bunun yanı sıra rutinlerinden kurtulmak ve sosyalleşmek de yengeç burçlarına iyi hissettirecektir.

Poğaça, Simit ve Ekmeksiz Yapamayanlara Kötü Haber Poğaça, Simit ve Ekmeksiz Yapamayanlara Kötü Haber

Aslan burcu 19 Aralık 2022 tarihinde kendilerinde bir mola ihtiyacı hissedebilir ve çok fazla çalışmaktan kaçınabilir. Günün enerjisi burç sahiplerine kendilerine değersiz hissettirebilir ve bunun sonucunda aslanlar yalnızlık duyabilir. Bunun yanı sıra ev hayatı ile ilgili de problemler yaşamaları mümkün olan aslanlar aile üyeleri ile tartışmalar yaşayacaktır.

Başak burcu 19 Aralık 2022 tarihinde içlerinden bile olsa kendilerine kötü bir şey söylememeye çalışmalı ve bu konuya özen göstermelidir. Yeni gününde Başak burçları için unutulmaması gereken konu evrenin onları destekleyeceği ve yükselteceğidir. Bunun yanı sıra onları çok seven insanlar ile sosyalleşmek de başakların moralini yükseltmek için bir yoldur.

Terazi burcu 19 Aralık 22 tarihinde söyledikleri sözlere dikkat etmeli ve kalplerinin sesini dinlemelidir. Burç sahipleri için yeni günde tavsiye edilen durum endişeli ya da bunalmış hissetmeleri halinde manevi taraflarına yaslanmaları olacaktır.

Akrep burcu 19 Aralık 2022 tarihinde özellikle finansal durumlar hakkında güvensizlik hissedebilir ve romantik meseleler hakkında mücadele edebilir. Bu hisler akrep burçları için zorlayıcı olacaktır ve burç sahipleri egolarının aşk hayatlarına fazla kapılmasına izin vermeyecektir. Onlar için yeni günde tavsiye edilen durum mali ve profesyonel başarılarına odaklanmaları ve bu konuda istikrarlı davranmalıdır. Yine gün içerisinde büyük hayaller kurmaları aslan burçlarına ilham verecektir.

Yay burcu 19 Aralık 2022 tarihinde arkadaşlarından gelen alışveriş önerilerine dikkat etmelidir. Yeni günde gereksiz harcamalar yapabilecek olan yaylar karar verme noktasında bazı problemler ile karşı karşıya gelebilir.

Oğlak burcu 19 Aralık 2022 tarihinde meslek hayatlarında kendilerini tatminsiz hissedebilir ve üstleri tarafından yeterince değer görmediklerini düşünebilir. Terfi ya da zam için bir gecikme yaşandığını düşünecek olan burç sahipleri zorlayıcı bir gün yaşayacaktır.