Poğaça, Simit ve Ekmeksiz Yapamayanlara Kötü Haber Poğaça, Simit ve Ekmeksiz Yapamayanlara Kötü Haber

Koç burçları ve yükselen koçlar için 18 Şubat 2023 tarihi heyecan verici bir gün olabilir. Güncel olarak macera dolu bir zaman harcamak isteyecek olan burç sahipleri bir hayallerini harekete geçirmek için de yola çıkabilir. Koçlar kendi yaratıcı fikirleri ile tamamen eğlenceli bir maceraya adım atabilir ve bu şekilde hayatlarına devam edebilir.

Boğa burcu ve yükselen boğalar 18 Şubat 2023 tarihinde arkadaşlarına duydukları bağlılıkların şu an çok yüksek bir noktaya ulaştığını düşünecektir. Yakın arkadaşlarının en iyi yanlarını görecek olan burç sahipleri onlarla daha fazla vakit geçirmek isteyebilir. Burç sahipleri için tavsiye edilen durum daha gerçekçi bir bakış açısıyla hareket etmeleri olacaktır.

İkizler burcu ve yükselen ikizler 18 Şubat 2023 tarihinde bir otorite figürleri le ilgilenebilir ve hayallerini gerçekleştirmek için çaba gösterebilir.

Yengeç burcu ve yükselen yengeçler 18 Şubat 2023 tarihinde büyük bir maceraya atılmak isteyebilir ve bunun için hayal kurarak kendilerini motive hissedebilir. Yengeçler hayallerini gerçekleştirmek için otel odalarını ve uçak biletlerini de araştıracaktır. Ancak burç sahiplerinin karşılarına çıkması muhtemel olan bazı zorluklar onları bir kez daha düşünmek zorunda bırakabilir. Her ne kadar yengeçler ve yükselen yengeçler tekdüzelikten çıkmak istese de bunun daha az dramatik yolları da bulunmaktadır. İlginç bir film izlemek ya da farklı bir kitap okumak da burç sahiplerine ilham verebilecek olan bir durumdur.

Aslan burcu ve yükselen aslanlar 18 Şubat 2023 tarihinde finansal anlamda çok güzel fırsatlar elde edebilir ve bunun gerçek olamayacak kadar iyi olduğunu düşünebilir. Burç sahipleri başka bir insanın vaatleri ile ilgili çok heyecan duyabilir ve bu yüzden doğru soruları sormayı da unutabilir.

Başak burcu ve yükselen başaklar 18 Şubat 2023 tarihinde önemli bir ilişkilerinde özel bir yakınlık anı yaşayacaktır. Her ne kadar partnerlerini çok sevseler de burç sahipleri bazı hayal kırıklıklarının da farkında olabilir.

Terazi burcu ve yükselen teraziler 18 Şubat 2023 tarihinde rutin işleri ile ilgilenebilir ve kendilerini günlük koşuşturmaca içerisinde bulabilir. Her ne kadar ev işleri ile uğraşmak sıkıcı görünse de teraziler bu işlere farklı bir dokunuş getirecektir.

Akrep burcu ve yükselen akrepler 18 Şubat 2023 tarihinde finansal anlamda bir risk almanın çekici olduğunu düşünebilir fakat bu durum onların kaçınması gereken bir konudur. her ne kadar akrep burçları ve yükselen akrepler istedikleri tüm maddi servete sahip olamasalar bile muhtemelen düşündüklerinden daha iyi bir durumda bulunuyorlardır. Bunun yanı sıra şükran pratiği yapmak da akrep burçlarına daha düşünceli kararlar almakta yardımcı olacaktır.

Yay burcu ve yükselen yaylar 18 Şubat 2023 tarihinde aileleri ile birlikte olmak isteyebilir ve yakın çevreleri ile yakınlaşmayı tercih edebilir. Yeni günde büyük bir kalabalık içerisinde bulunmaktan kaçınacak olan yaylar kişisel olarak farklı bir gün geçirmek isteyecektir.