Koç burcu 17 Kasım 2022 tarihinde evden uzakta olmak isteyebilir ve kendilerini doğaya verebilir. Şu an için kapalı bir alanda durma fikri burç sahipleri için çekici olmayacaktır. Kendilerini maceraya aç hissedecek olan koç burçları eğlenceyi seven yanları ile isimlerinden söz ettirebilir.

Boğa burcu 17 Kasım 2022 tarihinde yatırım ve finansal konular ile gündemde yer alarak isimlerinden söz ettirebilir. Temkinli bir zihniyete sahip olan Boğa burçlarının aileleri onları finansal durumlardan alıkoymaya çalışacaktır. Diğer taraftan Boğa burçlarının arkadaşlarının onları yeni fırsatları kovalaması için kışkırtması da olası bir durumdur.

İkizler burcu 17 Kasım 2022 tarihinde ikili ilişkilerinin hızlandığını görebilir ve çeşitli insanlarla bağlantılara getirebilir. Yalnız olan ikizler burçları ise perşembe gününde yeni insanlarla tanışarak yeni bir bakış açısı kazanabilir.

Yengeç burcu 17 Kasım 2022 tarihinde mevcut işlerini halletmek için yoğun bir çaba gösterebilir ve iş hayatları ile gündemde yer alabilir. Onlar için yeni günde tavsiye edilen durum ne zaman ara vereceklerini bilmeleri ve kendilerine işleri konusunda çok fazla yıpratmamaları olacaktır. Kişisel öncelikleri ile ilgilenmek ya da kısa bir tatil yapmak yengeç burçlarının ihtiyaç duyduğu bir konu olabilir.

Aslan burcu 17 Kasım 2022 tarihinde genel anlamda duygusal olmak istemeyecek ve duygularını kapatma eğiliminde bulunacaktır. Ağır bir atmosferden kaçmak isteyecek olan burç sahipleri yeni günde eğlenmeyi tercih edebilir.

TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE! TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!

Başak burcu 17 Kasım 2022 tarihinde evleri ile ilgilenebilir ve aileleri ile birlikte vakit geçirmek isteyebilir.

Terazi burcu 17 Kasım 2022 tarihinde kendi kendilerini adımlar atmak isteyebilir ve bütçe konusunda zorlanmalar yaşayabilir. Onlar için iş hayatlarında tavsiye edilen durum esnek bir program yapmaları ve bu programı izlemeleri olacaktır. Pazarlık yapmadan önce ise önceliklerini netleştirmek terazi burçlarının işine yarayacaktır.

Akrep burcu 17 Kasım 2022 tarihinde bir süredir yolunu gözledikleri bir şeyi satın almak isteyecek ve bunun için çaba gösterecektir. Burç sahipleri kafalarının içindeki birinin içselleştirilmiş sesi ya da otorite figürü ile de bazı zorluklar yaşayabilir.

Yay burcu 17 Kasım 2022 tarihinde iyi görünmek isteyebilir ve bu durum onlar için bir öncelik haline gelebilir. İnançlarından gurur duyan burç sahipleri yüksek enerjili bir gün geçirecektir.

Oğlak burcu 17 Kasım 2022 tarihinde manevi yönlerinin ön planda olduğunu hissedecek ve düşüncelerinin berrak olduğunu görecektir. Arkadaşlarını konuşmaya zorlamamaları gereken burç sahipleri konfor seviyelerine de dikkat edecektir.

Kova burcu 17 Kasım 2022 tarihinde sosyal yaşamları sebebiyle tatmin edici zamanlar geçirebilir.

Balık burcu 17 Kasım 2022 tarihinde kendilerine tanımlamak isteyecek ve bunun için eşsiz fırsatlar ile karşı karşıya gelecek. Sevdikleri bir konuda araştırma da yapmak isteyecek olan balık burçları araştırmacı taraflarını ön plana çıkartarak çalışkan bir tavır sergileyecektir.