Koç burcu 16 Aralık 2022 tarihinde kendilerini neredeyse her anlamda koşarken bulabilecek ve hareketli bir gün geçirdik. Bu sebeple burç sahipleri ilerlemek ve işleri kat etmeye odaklanacaktır fakat günün alışılmadık etkileri onlar için herhangi bir başarının önüne geçebilir ve onlara engel olabilir. Sinirlerine hakim olması gereken koçlar kendilerine bir mola vermek için de fırsat tanımalıdır.

Boğa burcu 16 Aralık 2022 tarihinde paranın kendilerini mevcut şartlar altında yalnızca bir yere kadar taşıyabildiğini görecektir. Cüzdanları bu sıralarda boğa burçları için biraz sıkışık olabilir ve sanki burç sahiplerinin kısıtlı bir Bütçe ile hayallerini gerçekleştirmesi olanaksız gibi görünebilir. Burç sahipleri için tavsiye edilen durum problemlerine yaratıcı çözümler bulmaları adına etraflarına bir göz atmaları olacaktır.

İkizler burcu 16 Aralık 2022 tarihinde tepkilerinin aşırı olduğunu hissedebilir ve gün içerisinde yaşadıkları burç sahiplerine ipucu arayan bir dedektif gibi hissettirebilir. Ancak ortada olmayan bir şey görüyor olmaları da mümkün olan burç sahipleri bir durumu yanlış okuyabilir ve aşırı bir tepki gösterebilir. Gerçekten orada olmayan işaretleri yanlış yorumlamaları mümkün olan ikizler burçları yanlış suçlamalarda da bulunmamalıdır.

Yengeç burcu 16 Aralık 2022 tarihinde eski zamanlar ile ilgili yapbozun eksik parçalarını bir araya getirecektir. İnsanlarla birlik olmaya yatkınlık hissedecek olan burç sahipleri kendi sınırlarını da açtığını hissedebilir ve yeni fikirler edinebilir.

Aslan burcu 16 Aralık 2022 tarihinde dikkatli olmamaları halinde sorumluluklarının kendilerine daha heyecan verici fırsatlar getirdiğini düşünecektir. Her ne kadar bu düşünce aslan burçlarını ele geçirse de sırtlandıkları yükün tuhaf bir enerjisi oldu unutulmamalıdır. Bunun yanı sıra yeni günde aslan burçları için tavsiye edilen durum arkadaşları ile yaşamak adına kontrol etmeden önce önlerinde bulunan gerekli görevleri tamamlamaya çalışmaları olacaktır.

Başak burcu 16 Aralık 2022 tarihinde karşılarına çıkan problemler için yaratıcı bir çözüm bulmaya çalışabilir ve bu durum onlar için en iyi yaklaşım gibi görülebilir. Yeni gün burç sahiplerini ortalığı karıştırmaya teşvik edecektir ve bu durum başak burçları için zor bir sürece işaret edebilir. Yine de onlar için yeni günde tavsiye edilen durum fikirlerinin duyulmasını sağlamak ve alışılmışın dışına çıkmak için sahnenin merkezine çıkmaktan korkmamaları olacaktır.

TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE! TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!

Terazi burcu 16 Aralık 2022 tarihinde yaşadıkları gerginlik sebebiyle uzaklara uçmak ve eve yakın durmak arasında bazı gelgitler yaşayabilir. Burç sahipleri bir rutinden çıkma ihtiyacı hissedebilir ve bir değişiklik yapmak onlara iyi gelebilir.

Akrep burcu 16 Aralık 2022 tarihinde ciddi ruh halleri ve gündelik arasında gidip geldiklerini görecektir. Burç sahipleri diğer insanlara karşı güçlü tepkiler verdiklerini fark ederse onlara karşı nasıl davrandıkları konusunda ekstra dikkatli olmaları gerekmektedir. Kasıtlı bir şekilde olsun ya da olmasın insanlar her türlü sert sözü daha sonra anımsayabilir.