Paraya İhtiyacınız Mı Var? Kimlik Numaranıza Göre 15.000 TL Alabilirsiniz. 15.000 TL'ye kadar acil nakit problemi yaşayan vatandaşları sevindirecek müjdeli haber geldi. İhtiyaç kredisi müracaat işlemlerini gerçekleştirecek vatandaşlar, anında 15.000 TL cebe atıyor.

Son dönemlerde para ihtiyacı bütün haneler açısından artmaya başladı. Ekonomik problemler ile beraber koronavirüsü pademesinin meydana gelmesi ve hemen akabinde tam da bitti derken Rusya'nın Ukrayna'ya savaş açması ve üç aydır halen devam eden çok çetin savaşın gölgesinde Türkiye piyasalarında ekonomik krizin çok ciddi manada yaşanması ile vatandaşların acil nakit para ihtiyacı  gitgide artmaya başladı. Buna göre 15.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyasına katılım sağlamak isteyen vatandaşların bu haberi okunması gerekir.

Yapı Kredi Bankası 15.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyası detayları neler?

Yapı Kredi Bankası özellikle de internet ve televizyon ortamlarında vatandaşlara sunduğu kredilerin reklamını en çok yakın bankalar arasında yer almaktadır. Yapı Kredi Bankası tarafından verilen 15.000 TL tutarında ihtiyaç kredisinin sms ile başvuru sonucunda alınması açısından Kredi yazdıktan sonra T.C. kimlik numarasını da yazılması ve Bu mesajını 4411 numarasına kısa mesaj şeklinde gönderilmesi gerekir. 5 dakika içerisinde onay verilecek ve daha sonrasında 15.000 TL tutarında ihtiyaç kredisinin gerek banka şubesinden gerekse de Yapı Kredi Bankası'nın mobil bankacılık uygulamaları üzerinden vatandaşların hesabına aktarılması mümkündür.

13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak! 13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak!

Denizbank 15.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyası ayrıntıları neler?

pandemi-sosyal-yardim-kapsam-disi-ne-demek-1

Türkiye'nin öncü özel bankaları arasında yer alan Denizbank üzerinden 15.000 TL tutarında ihtiyaç kredisi başvuru işlemlerinin yapılması açısından 18 yaşından büyük Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşı olması gerekir. Daha sonrasında ise kredi puanının en az 1300 ve daha da üzerinde olması gerekir. Daha sonrasında ise sms ile müracaat işlemlerinin yapılması için cep telefonunuzun mesaj bölümüne girerek kredim yazdıktan sonra boşluk bırakma ve TC kimlik numaranızı da yazdıktan sonra 3280 numarasına göndermeniz gerekir. Sadece 3 dakika içerisinde cevap gelmesi halinde şube üzerinden ya da mobil bankacılık uygulamaları üzerinden 15.000 TL tutarında ihtiyaç kredisinin kullanılması mümkündür.