Bankalar, 15 milyondan fazla emekli vatandaşı müşteri yapabilmek için her ay yeni kampanyalar düzenlemektedir. 5 banka, emekli müşterilerine özel düşük faizli, uzun vadeli 60 bin TL kolay kredi imkanı sağlamaktadır. İşte, emeklilere 60 bin TL kolay kredi veren bankalar ve kampanyaları:

Akbank, TEB, Yapı Kredi, ING Bank ve Denizbank emekli müşterilerine özel uygun ödeme koşullarına sahip 60 bin TL kredi imkanı sunmaktadır. Emekli maaşlarını bu bankalar üzerine alan kişiler için promosyon ödemesi yapacak olan bankalar, aynı zamanda ihtiyaç kredisi çekmek isteyen vatandaşların da ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde karşılamaktadır.

Emeklilere sunulan kampanyalar, bankalara göre değişkenlik göstermektedir. Maaş promosyonunun yanında uygun faizli ihtiyaç kredisi kampanyaları da emeklilere sunulmaktadır. Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla kurban kesmek isteyen emekliler, nakit ihtiyaçlarını müşterisi oldukları bankalara başvurarak gidermeyi planlamaktadır. 5 banka, emekli müşterilerine uygun faiz oranları ve yüksek vadelerle 60 bin TL'ye kadar kredi vermektedir.

Emekliye Özel Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Müşterisi olduğunuz bankanın mobil uygulamasını indirerek emeklilik kampanyalarına başvuruda bulunabilirsiniz. Mobil bankacılık üzerinden veya bankaların resmi web siteleri üzerinden daha detaylı bilgi almak mümkündür. Görüşmelerini yüz yüze yapmak isteyen emekliler, Akbank, TEB, ING Bank, Denizbank ve Yapı Kredi şubelerine giderek daha detaylı bilgiye ve özel ayrıcalıklara sahip olabilirler.

Memur ve Memur Emeklileri Temmuz'da Zam Bekliyor! Memur ve Memur Emeklileri Temmuz'da Zam Bekliyor!

Emekli olan kişilere promosyon ve nakit desteği sunan bankalar arasında rekabet giderek artmaktadır. Bu sayede, emekliler nakit ihtiyaçlarını karşılamak için uygun faizli kredilerden yararlanma imkanına sahip olmaktadırlar. Akbank, TEB ve diğer bankaların sunduğu kampanyalar ile emekliler, nakit ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde karşılayabilir ve hayatlarını daha rahat bir şekilde devam ettirebilirler.

Editör: Vural Pars