Son dakika haberi olarak duyurulan kredi kampanyasıyla birlikte Vakıfbank ve iki özel banka, yüksek limitli kredi verme politikalarında değişikliğe gittiklerini duyurdu. Bu kampanya kapsamında 130 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak müşteriler, hızlı ve anında onay alarak kredilerini kullanabilecekler. Kredi tutarı, başvuranın banka kredi notuna uygun olarak belirlenecektir. Bu şekilde alınacak olan kredilerle diğer bankalardaki borçlar kapatılacak ve tek bir bankaya ödeme kolaylığı sağlanacaktır. Bankaların politikalarına uygun olan müşteriler, yüksek limitli kredi imkanından faydalanabilecekler.

Yapı Kredi Bankası'ndan 130 bin TL Kredi Başvurusu

Asgari Ücrete Yönelik Temmuz Ayında Ara Zam Gündemde Asgari Ücrete Yönelik Temmuz Ayında Ara Zam Gündemde

Yapı Kredi Bankası, son dönemlerde uygun kampanyalarıyla dikkat çekmektedir. Kredi kullanmak isteyen müşteriler, Yapı Kredi Bankası üzerinden tercih ettikleri kampanya ile kredilerini kullanabileceklerdir. Kredi başvurusu için Yapı Kredi Bankası şubeleri ve internet bankacılığından işlem yapma imkanı bulunmaktadır. İnternet bankacılığı üzerinden 130 bin TL kredi kullanmak isteyenlerin kredi notunun diğer bankalara göre daha yüksek olması gerekmektedir. Ayrıca, bankanın müşterisi olup internet bankacılığı şifresi almanız gerekmektedir.

Vakıfbank'tan 130 bin TL Kredi Başvurusu

Devlet bankası olan Vakıfbank, müşterilerine uygun faiz oranlarıyla 130 bin TL kredi imkanı sunmaktadır. Emekli olan ve uzun süreli çalışan müşteriler, emekli maaşlarını bu bankaya taşıyarak 22 katına kadar kredi kullanabilmektedir. Kredi alacak kişiler, aldıkları ihtiyaç kredilerinde 3 ay erteleme ve 36 ay vade imkanından faydalanabileceklerdir.

QNB Finansbank'tan 130 bin TL Kredi Başvurusu

QNB Finansbank üzerinden 130 bin TL kredi almak isteyenler, banka şubelerine başvuruda bulunabilirler. Verilecek olan krediler, 36 aya kadar vade seçeneğiyle ve uygun faiz oranlarıyla sunulacaktır. Hızlı bir şekilde onay almak için kredi notunun yüksek olması gerekmektedir. Başvurunuz olumlu sonuçlandığında, kimlik belgenizle birlikte 130 bin TL kredi kullanabilirsiniz. Ayrıca, banka şubelerine gitmeden de başvurunuzu yapabilirsiniz. 50 bin TL ile 70 bin TL arasında kredi kullanmak için SMS atmanız yeterlidir. Kimlik numaranızı 5030'a mesaj olarak göndererek başvurunuzu yapabilirsiniz. Onay aldığınız krediyi banka şubelerinden hemen alabilirsiniz.

Editör: Vural Pars