TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE! TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!

Koç burcu ve yükselen koçlar bulundukları topluluğun benimsediği büyük bir düşüncenin güncel olarak kendilerini yanlış yola sevk ettiğini görebilir. Manipülatif yollarla fikir birliğini değiştirmeye çalışmak yerine neyin yanlış olduğunu düşündüğünüzü insanlara dürüst bir şekilde söylemeniz daha iyi olacaktır. Bugünün sahip olduğu enerji düşünceli bir şekilde yönlendirildiği zaman sizi de dönüştürücü bir lider olmanız için donatacaktır. Risk almak kişiler için her zaman korkutucu bir durumdur fakat istediğiniz ödülü deneyimlemenin tek yolunun da bu olduğu unutulmamalıdır.

Boğa burcu ve yükselen boğalar agresif bir şekilde inançlarını diğer insanlara dayatarak büyük bir hataya düşürebilir. Ne yazık ki burç sahipleri diğer insanların olayları kendileri gibi görmediğini anlamakta zorluk yaşayacaktır.

İkizler burcu ve yükselen ikizler çevrelerinde bulunan güçlü bir insanın kendilerini manipüle etmeye çalıştığını düşünebilir. Burç sahipleri ayağa kalkmak için haklarının olduğunu fark edebilir. Burç sahiplerinin yeni günde hatırlamaları gereken durum kalıcı çözümlerin problemi ortadan kaldırmaktan daha iyi olduğunu kendilerini hatırlatmak olacaktır.

Yengeç burcu ve yükselen yengeçler çevrelerinde bulunan bir insanın kendilerine garip bir soru sorması karşısında endişeye kapılabilir. Bu durumda akıllı olacak olan şey herhangi bir cevap vermeden önce karşılarında bulunan kişinin niyetlerini anlama çalışmaktır. Yengeç burçlarının bu görüşmeye devam edebilmesi için kendilerini güvende hissetmeleri gerekmektedir.

Aslan burcu ve yükselen aslanlar sağlıkları hakkında endişeler duyabilir ve bu durum sebebiyle stres yaşayabilir. Burç sahipleri muhtemelen yaşadıkları her küçük sızıda çok daha büyük şeyler düşünecektir. Aslan burçlarının arkadaşlarıyla sohbet etmesi onların sakinleşmesine fayda sağlayabilir.

Başak burcu ve yükselen başaklar yaratıcı ifadelerinin şu anda gerçekten derin olduğunu hissedecektir. Burç sahipleri gündemde bulunsun ya da bulunmasın anlamlı bir mesaj ileten bir şey yapacak donanıma sahip olduklarını görmelidir.

Terazi burcu ve yükselen teraziler uzun süredir devam etmekte olan çatışmanın kendileri üzerinde ağır bir yük olduğunu düşünebilir. Burç sahiplerinin kendi anlayışları için herhangi bir rahatsızlığı daha büyük bir şeye dönüştürmek kesinlikle gerekli olmaktadır.

Akrep burcu ve yükselen akrepler yeni günde ihtiyaçlarını karşılamak isteyebilir ve çözüme en kısa yoldan ulaşmak için çaba gösterebilir.

Yay burcu ve yükselen yaylar macera dolu bir gün geçirecektir ve diğer insanlara yardım etmek için kollarını sıvayacaktır.

Oğlak burcu ve yükselen oğlaklar günün en yoğun durumunun merkezinde yer alabilir ve diğer insanlar oğlakları endişelerinin sözcüsü olarak görebilir. Herkes için en iyi sayılabilecek bir çözüm yöntemini arayacak olan burç sahipleri herhangi bir insana zarar vermekten çekinecektir.

Kova burcu ve yükselen kovalar bir sırrı saklamanın ne kadar yorucu olduğunu yeni günde tecrübe edecektir. Düşündükleri her şeyi diğer insanlar ile paylaşmak istemeyecek olan burç sahipleri bu durumda dikkatlerinin çoğunu da o durum hakkında harcayacaktır. Kova burçlarının ve yükselen kovaların ne söyledikleri olayların daha sonra nasıl gelişeceği ile ilgili çok önemli olmaktadır.