Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme! Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme!

12 ve 14.000 TL arasında bankamatik kartı hesabınız üzerinden ödeme almak isteyen vatandaşlara Yapı Kredi Bankası ile birlikte Akbank tarafından başlatılan bu kampanya duyurusu internet siteleri üzerinden duyuruldu. nakit ihtiyacınızın olması durumunda 12 ve 14.000 TL arasında onay almanız halinde gelir belgesiz ve 36 ay vadeli ödeme alabileceğiniz Yapı Kredi Bankası ve Akbank tarafından verilen ihtiyaç kredisi kampanyasında sizlere hemen aynı gün içinde 3 ay ertelemeli krediyi imkanı sağlanarak dilediğiniz zaman ödeme yapabileceğiniz bir kredi oluşturulmaktadır.

Yapı Kredi Bankası üzerinden başvurularını gerçekleştirecek olan vatandaşlara verilecek olan bu kredilerde şartlara uygun olan tüm vatandaşların uygun faizlerle kredi ödemeleri gerçekleştirilirken banka müşterisi olup Kredi işlemlerinde şubelere gitmeden de yapmak isteyen tüm vatandaşlara ihtiyaç kredisi ödemeleri hemen aynı gün içinde mobil uygulamalar üzerinden de gerçekleştirerek ödenmektedir. Yapı Kredi Bankası üzerinden Cep telefonunuz aracılığıyla birlikte SMS ile kredi başvurusu yapabilir veya bankanın resmi internet sitesine giriş yaparak buradan da ihtiyaç kredisi kampanyası hakkında bilgi alarak nakit kredinizi hemen kullanabilirsiniz.

Akbank bireysel ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak başvurularını gerçekleştirmek isteyen vatandaşlara da Kredi işlemlerini hızlı bir şekilde yapıyor ve nakit kredi kullanacak olan tüm vatandaşlara uygun faizlerle ödemeler vermeye devam ediyor. Akbank bireysel ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak başvuru yapmak istiyorsanız ve kredi işlemlerinizi hızlı bir şekilde yapmak istiyorsanız hesabınız üzerinden internet şifresi oluşturabilir ve bu bankadan kredi kullanabilirsiniz.