11-22-33-44-55 bin TL nakit kredi ödemesi alacak olan kişilere kredi kampanyası başladı. Banka yaptığı bu kampanyada nakit kredi kullanacak olan kişilere 3 ay ertelemeli işlem yapacağını duyurdu. Kredi notu ve faiz oranları ile birlikte kredi işlemlerinizi hızlı bir şekilde yapacak ve onaylanan bu kredileri hemen hesaba atacaksınız. Kredi almak isteyenler 11-22-33-44-55 bin TL ödeme almak için başvuru yapacak ve bu başvuru sonrasında da kredi alacaklardır. 

Yapı Kredi bankası üzerinden başlatılan bu kampanyada, ekonomik sıkıntı yaşayan 18 yaş üzerindeki herkes, bireysel müşteri temsilcisi üzerinden 11-22-33-44-55 bin TL başvuru yapabileceklerdir. 11-22-33-44-55 bin TL kredi almak için kredi notu sorgulaması yapılır ve bu sorgulamaya göre kredi almış olursunuz. 

11-22-33-44-55 bin TL  kredi başvurusu Yapı kredi bankası üzerinden...

11-22-33-44-55 bin TL kredi başvurusu yapmak istiyorsanız, banka müşterisi olan kişilere hemen destek verilmektedir. 11-22-33-44-55 bin TL kredi ödemeleri için başvuru yapılacak ve bu kredileri Yapı kredi bankası hemen ödeyecektir. Kredi almak için sizlerde Yapı kredi bankası müşterisi olmanız durumunda bu bankanın uygun faizlerle kredi başvurusunu bankanın mobil uygulaması üzerinden yapabilirsiniz. Başvuru yaparak kredi alacak kişilere banka hemen sonuç verir ve bu sonuca göre kredi kullanımı yapılmaktadır. Kredi almak isteyenler, banka müşterisi olması durumunda ayrıca SMS ile de başvuru yapacaklardır. SMS ile kredi başvurusu ücretli olmaktadır.

Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri

SMS ile kredi başvurusu yapmak için banka müşterisi olan kişiler kendi bankaya kayıtlı cep telefonu numarası üzerinden 4411 numarasına: Bireysel, TC Kimlik , Aylık gelir ve Doğum tarihi yazarak bu bankadan kredi başvurusu yapacaklardır. Bu şekilde kredi başvurusu yapacak olan herkes, uygun faizlerle kredi ödemesi alabileceklerdir. Nakit kredi almak için şubelere gitmeden de işlem yapacak olan bu kişilere banka ATM, müşteri hizmetleri numarası üzerinden de kredi başvurusu ve kredi başvuru sonucu sorgulama işlemleri yapılmaktadır.

Yapı kredi bankası resmi internet sitesine giriş yaparak, buradan da kredi alabileceksiniz. Kredi almak isteyenlere banka hemen sonuç vermektedir. Kredi almak isteyenler, banka emekli maaşını taşıması durumunda da kredi onayı alabileceklerdir. TC kimlik numarası üzerinden sorgulama yapıldıktan sonra, kredi notu ve gelir durumuna göre bir paket seçilecek ve bu kredi olacaktır. Bu şekilde kredi kullanmış olursunuz.