10 gün içerisinde emekli maaşı hesaplarınız üzerinden nakit ihtiyacınızın olması durumunda başvurunuzu gerçekleştirebileceğiniz Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden sizlere bireysel tüketici kredisi kampanyası yapılacağı ve bu kredileri düşük faiz oranları ile birlikte alacağı duyuruldu. 3 kamu Bankası üzerinden de başvurularını gerçekleştirerek nakit kullanacak olan tüm vatandaşların belirtilen şartlara uygun olmaları durumunda kredi başvuruları hızlı bir şekilde hesaplara yatırılarak kullandırılır ve nakit kredi kullanacak olan kişilere uygun faizlerle bu krediler aynı gün içinde kullandırılmaktadır. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılmak istiyorsanız sizler de başvurunuzu gerçekleştirerek bu bankalar üzerinden emekli maaşı hesabınız ile birlikte 10 gün içerisinde düşük faizli kredi alabilirsiniz.

Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme! Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme!

3 KAMU BANKASI ÜZERİNDEN NAKİT KREDİ BAŞVURUSU

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız banka üzerinden almış olduğunuz emekli maaşı hesabınız ile birlikte nakit kredi başvurunuzu gerçekleştirebileceksiniz ve bu şekilde ihtiyaç kredinizi kullanabileceksiniz. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden ihtiyaç kredisi alacak olan emeklilere 50.000 TL'ye kadar ödenecek olan tüm kredilerde 36 ay vadeli 24 ay vadeli ve 12 ay vadeli Kredi paketleri ile birlikte Kredi ödemeleri gerçekleştirilmektedir.