Akbank ve Yapı Kredi Bankası, TC kimlik numarası üzerinden başvuru yapacak olan vatandaşlar için yeni bir kredi kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında, 50000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen kişilere 3 ay ertelemeli ödeme seçeneği sunuluyor.

Kredi başvurusu için önceden kredi ve kredi kartı kullanmış ve ödemelerini düzenli olarak yapmış olmanız gerekiyor. Bankalar, TC kimlik numarası üzerinden yapacakları sorgulama sonrasında onaylanan kredi tutarını SMS ile bildiriyorlar.

Yapı Kredi Bankası ve Akbank, kredi başvurularınızı cep telefonu üzerinden SMS ile gerçekleştirmenize olanak sağlıyor. Akbank üzerinden başvuru yapacaklar, kredi yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numaralarını 44 25 numarasına mesaj olarak gönderebilirler. Yapı Kredi Bankası üzerinden başvuru yapacaklar ise, bireysel TC kimlik, aylık gelir ve doğum tarihlerini 44 11 numarasına mesaj olarak gönderebilirler.

Başvurunuz onaylandığında, kredi tutarı hemen size bildirilecek ve onaylanan tutarları bankanın mobil uygulaması üzerinden hesabınıza yatırabileceksiniz. Kampanya kapsamında 36 ay vadeli kredi verilecek olup, onaylanan kredi tutarı banka şartlarına göre belirlenecektir.

Akbank ve Yapı Kredi Bankası'nın başlattığı bu kampanya, TC kimlik numarası üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenler için büyük bir fırsat sunuyor.

Staj ve Çıraklık Mağdurlarına Müjde: Emeklilikte Yaşa Takılanlar için Yasa Tasarısı Yolda! Staj ve Çıraklık Mağdurlarına Müjde: Emeklilikte Yaşa Takılanlar için Yasa Tasarısı Yolda!

Başvuru yapmak için ihtiyacınız olan tek şey TC kimlik numaranız. Akbank ve Yapı Kredi Bankası, hızlı ve kolay bir şekilde başvurularınızı gerçekleştirebilmeniz için cep telefonu üzerinden mesaj atarak sizlere ihtiyaç kredisi imkanı sağlamaktadır. Akbank üzerinden SMS ile kredi başvurusunda bulunmak isteyenler, "kredi" yazarak boşluk bırakıp TC kimlik numaralarını 44 25 numarasına gönderebilirler. Yapı Kredi Bankası üzerinden başvuru yapmak isteyenler ise "bireysel", TC kimlik numaraları, aylık gelirleri ve doğum tarihleri ile birlikte 44 11 numarasına mesaj atarak başvurularını gerçekleştirebilirler.

Başvurularınızı yaptıktan sonra bankalar, TC kimlik numaranız üzerinden sorgulama yapacak ve onaylanan kredi tutarını hemen SMS ile size bildireceklerdir. Onaylanan kredi tutarını hesabınızda gördükten sonra, Akbank ve Yapı Kredi Bankası'nın mobil uygulamaları üzerinden kredinizi kullanabilirsiniz.

Bankaların vermiş olduğu bu kampanya kapsamında, ihtiyaç kredisi kullanabilmek için daha önce kredi veya kredi kartı kullanmış olmanız ve bu ödemeleri düzenli olarak yapmış olmanız gerekmektedir. Onaylanan krediler 36 ay vade seçeneği ile verilmektedir ve ödemelerinizde 3 ay erteleme imkanı bulunmaktadır. Akbank ve Yapı Kredi Bankası'nın TC kimlik numarası üzerinden hızlı kredi kampanyası ile ihtiyaçlarınızı kolayca karşılayabilirsiniz. Başvurularınızı yapmak için tek yapmanız gereken, cep telefonunuzdan mesaj atmak ve bankaların sizlere sunmuş olduğu hızlı kredi imkanından faydalanmak.

Editör: Vural Pars