1 gün içerisinde 100000 TL'ye kadar ödeme almak isteyen tüm vatandaşlar için yapılacak olan yeni kredi ödemelerinde nakit ihtiyacı olan vatandaşlara hangi bankalar üzerinden kredi alınabileceği hakkında bilgiler paylaşıldı. 100 bin TL nakit kredi kullanmak istiyorsanız ve 24 ay vadeli almış olduğunuz bu kredileri hemen aynı gün içinde hesabınıza yatırmak istiyorsanız, bazı bankalar, sizlere kredi kampanyası başlattı. 

Hem özel bankalar üzerinden hem de kamu bankaları üzerinden düşük faiz oranları ile birlikte kullanabileceğiniz bu kredi kampanyaları, ekonomik sıkıntı yaşayan tüm bireysel müşteriler için geçerli olacak.

GARANTİ BANKASI 100.000 TL KREDİ

Garanti Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunarak, nakit ihtiyacı olan tüm vatandaşlara 24 ay vadeli ihtiyaç kredisi ödemesi gerçekleştirilmektedir. 100 bin TL Garanti Bankası, İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılarak, başvurularını gerçekleştirecek olan vatandaşlara uygun faiz oranlarıyla birlikte kredi ödemesi verilmektedir. En yakın banka şubesine giderek işlemlerinizi gerçekleştirebilir ve ihtiyaç kredisi başvurunuzu Garanti Bankası üzerinden kolay birşekilde yapabilirsiniz. 

İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın! İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın!

ZİRAAT BANKASI 100.000 TL KREDİ

Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak için düşük faiz oranları ile birlikte kredi alacak olan tüm vatandaşların nakit ihtiyacı olması durumunda banka şubeleri üzerinden kimlik ve gelir, belgeleriyle birlikte başvuruları gerçekleştiriliyor. Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız ve banka kredi şartlarına uygun olduğunuzu düşünüyorsanız, işlemlerinizi gerçekleştirerek, bu kredileri hızlı bir şekilde hesaplarınıza yatırabilirsiniz. En yakın banka şubesi üzerinden işlem yapılacak olan kredi kampanyalarından özellikle ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlara bankalar hızlı bir şekilde kredi ödemesi vermektedir.