Koç burcu ve yükselen koçlar 1-7 Mayıs 2023 haftasında yeni gelişmeler ile karşı karşıya gelecektir. Özellikle iş hayatlarında ve kariyerlerinde bir takım yeniliklere adım atacak olan burç sahipleri çeşitli anlaşmalar da imzalayabilir. Bu durum onlara sonraki zamanlar için de fayda getirebilir ve atama gibi durumlar da söz konusu olabilir. Burç sahiplerinin ilişkilerinde ve özel hayatlarında da önemli kararlar onları beklemektedir. Problemli olan ilişkileri de hafta içerisinde düzelebilir ve koç burcu rahat bir nefes alabilir. Önceki haftalarda yaşanan yeniden doğuş konuları, ölümler, nafaka vergi iadesi ya da finansal krizler gibi durumlar artık koç burçları için sona erecektir. Özgüvenleri, para akışları, maddi varlıkları, kazançları, güvenlik duyguları ve taşınabilir maddi değerleri artış gösterecek olan koçlar ve yükselen koçlar bütün maddi varlıklarını anlatan konular ile isimlerinden söz ettirecektir.

Boğa burcu ve yükselen boğalar 1-7 Mayıs 2023 haftasında koç burçları gibi parasal gelişmeler ile gündemde yer alacaktır. Finansal konuların yanı sıra hayatları için önemli olan yeni kararlar da alacak olan burç sahipleri bir ev ya da araba satın almak isteyebilir. Bu istek onları finansal anlamda zorlasa da alacakları güzel bir haber onları mutlu edecektir. Özel hayatlarında ise zor dönemler yaşayacak olan burç sahipleri çalkantılı bir haftaya giriş yapacaktır. Boğa burçlarının partnerleri ya da eşleri arasında sebepsiz bir gerginlik olabilir ve her iki taraf da bunu çözmek için adım atmamakta direnebilir.

Staj ve Çıraklık Mağdurlarına Müjde: Emeklilikte Yaşa Takılanlar için Yasa Tasarısı Yolda! Staj ve Çıraklık Mağdurlarına Müjde: Emeklilikte Yaşa Takılanlar için Yasa Tasarısı Yolda!

Bir önceki haftada olduğu gibi mahkemeler, çeşitli kişiler ile yürütülen faaliyetler ya da açıkça düşman kişiler ile olan iletişimler gibi konular artık boğa burçlarının gündeminde olmayacaktır. Bunun yerine burç sahiplerinin irade güçleri ve kişilikleri öne çıkacak ve onların bireysellikleri ve arzuları dikkat çekecektir.

Editör: Ecehan Acar