1-2-3-4-5 gün içinde işlem yapacak olan kişilere hemen kredi işlemi başladı. 1 ve 5 gün içinde, işlem yapacak olan kişilere banka 5 dakika içinde sonuç verecektir. Kredi notunuza ve faiz oranlarına uygun olarak alacağınız bu kredilerde, 5 gün içinde kredi başvurusu yapılacaktır. 1-2-3-4-5 gün içinde kredi başvurusu yapacağınız bankalar aşağıda sıralanmıştır. Sizlerde kredi notunuzun uygun olması durumunda, kredi ödemesi alabilirsiniz. 

QNB FİNANSBANK KREDİ KAMPANYASI VE BAŞVURU 

5 gün içinde QNB Finansbank üzerinden başvuru yapabilirsiniz. Bu bankadan yapacağınız tüm kredi başvurularında, QNB Finansbank sizlere hemen sonuç vermektedir. Kredi alacak kişilere, başvuru yaparak ödeme verilmektedir. QNB Finansbank üzerinden TC Kimlik numaranızı 5030 numarasına mesaj atarak hemen ne kadar kredi onayı alacağınızı görebilirsiniz. 

AKBANK KREDİ BAŞVURUSU YAPILACAK! 

Akbank kredi başvurusu, kredi notu uygun olan kişilere, hemen verilecektir. Kredi notunuza ve kredi sicilinize göre işlem yapılacaktır. Kredi alacak kişiler, başvuru şartlarına uygun olan kişilere, hemen ödeme vermektedir. Akbank kredi başvurusu için KREDİ TC KİMLİK yazarak bu mesajı 4425 numarasına mesaj atabilirsiniz. Bu şekilde kredi başvurusu yapmış olacak ve nakit ödemelerden faydalanacaksınız. Kredi notu ve faiz oranlarına göre işlem yapabilirsiniz ve kredi kullanabilirsiniz. 4425 numarasına atılacak olan mesaj ile birlikte, krediler hemen hesaplara atılacak ve kredileri hesaplara atarak hemen ödeme verilecektir. Akbank kredi başvurusu yaptığınız zaman başvuru yaparak sizlerde işlemlerinizi hemen hesaba atabileceksiniz. 

Ziraat Bankası'ndan Nakit İhtiyaç Kredisi: 6 Günde Onay, 90 Gün Erteleme Ziraat Bankası'ndan Nakit İhtiyaç Kredisi: 6 Günde Onay, 90 Gün Erteleme