Kamu Bankası olan Ziraat Bankası üzerinden başvurularını gerçekleştirerek nakit ihtiyacınızın olması durumunda sizleri verilecek olan gelir belgesiz 35.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyasında şartlara uygun olan vatandaşlara aynı gün içinde hesaplarını ödemeler yapılara kredi kullandırılmaktadır. Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuru sonrasında başvurularını gerçekleştirerek ihtiyaç kredisi almak isteyen kişilere 3 ay ertelemeli 35.000 TL kredi sadece banka şubeleri üzerinden ve internet bankacılığı üzerinden verilmektedir. 

Son 24 saat kaldı! Ziraat bankası hesabı olan dikkat Son 24 saat kaldı! Ziraat bankası hesabı olan dikkat

Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuru sonrasında başvurularını gerçekleştirmek isteyen kişiler için yapılan bu açıklama ile birlikte Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan kişilerin bireysel müşteri olması durumunda ve gelir belgesiz olarak kredi kullanmak istemeleri durumunda sigortalı olarak çalışıyor olması veya emekli olması istenmektedir. 

Ziraat Bankası kredi başvurusu nasıl yapılır? 

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak başvurularını gerçekleştirmek isteyen vatandaşların şartları uygun olmaları durumunda Kredi başvurularını sadece banka şubeleri üzerinden ve internet bankacılığı uygulamaları üzerinden yapacağını söyleyebiliriz. 

Size en yakın banka şubesine giderek işlemlerinizi kolay bir şekilde yapabileceğiniz bu Kredi kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşların şartlara uygun olması durumunda aynı gün içinde hesaplarına yatırılacak olan 35.000 TL ödemede en düşük faiz oranları ile birlikte Eylül ayı içerisinde Kredi kullanmanız mümkün. 

Emekli olan vatandaşların ise emekli kredisi adı altında alabilecekleri bu kredilerden faydalanabilmeleri için banka müşterisi olması veya emekli maaşını Ziraat Bankası şubelerine taşımaları gerekmektedir. Emekli maaşınızı Ziraat Bankası şubelerine taşıyarak işlemlerini gerçekleştirecek olan kişiler için yapılacak olan Bu kampanyada nakit ihtiyacı olan vatandaşların hızlı bir şekilde acil kredi imkânından faydalanmalarına olanak sağlanmaktadır. 

Editör: Vural Pars