Ziraat Bankası son zamanlarda yaptığı kredi kampanyaları ile birlikte özellikle ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişilerin ekonomik sıkıntılarını gelir belgesiz ve masrafsız krediler ile birlikte gidermektedir. Ziraat Bankası üzerinden emekli maaşı alan veya sigortalı olarak çalışan kişiler hesabı olsa da olmasa da artık başvurularını internet bankacılığı uygulamaları üzerinden yaparak gelir belgesiz 40.000 TL kredi kullanabilmektedir. Ziraat Bankası hesabınız yok ise başvurunuzu banka şubelerine gitmeden internet bankacılığı uygulaması üzerinden yapabilecek ve özellikle buradan internet bankacılığı uygulamalarını kullanarak online görüşme yapıp müşteri olabileceksiniz.

Ziraat bankası online müşteri olan kişilerde daha sonra internet bankacılığı şifresi üzerinden kredi puanı uygun olması durumunda Kredi başvurusunda bulunabilir ve onaylanan tutarı açılmış olduğu Banka hesabı üzerinden yatırabilmektedirler. 

Ziraat Bankası 40.000 TL kredi başvurusu

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak ₺40.000'ye kadar kredi onayı almak isteyen vatandaşlar için başlatılan kampanyada nakit ihtiyacı olan kişilere uygun faiz oranları ile birlikte Kredi imkanı sağlanmaktadır.

Ziraat Bankası hesabınızın olması durumunda başvurumuzu banka şubelerine gitmeden internet bankacılığı uygulamaları üzerinden yapabilir ve Ziraat Bankası mobil uygulaması üzerinden yapmış olduğunuz kredi başvurusu ile birlikte hesabınızı aynı gün içinde ödeme alabilirsiniz.

Stok takip programı nedir? Stok takip programı nedir?

Emekli olan kişiler ile birlikte sigortalı olarak çalışan vatandaşların bireysel olarak Kredi kullanabilecekleri Ziraat Bankası özellikle emekli olan vatandaşlar için düşük faiz oranları ile birlikte Kredi verirken emekli maaşını da kendi bankasından almasını istemektedir. Ziraat Bankası emekli maaşı alan vatandaşlar için başlattığı bu Kredi kampanyasında 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli Kredi imkanı sunmaktadır. 

Ziraat Bankası kredi başvurusunda bulunmak isteyen kişiler özellikle internet bankacılığı üzerinden kredi başvurusu yapmak istemiyorlarsa en yakın banka şubesine giderek işlemlerini kolay bir şekilde yapabilmektedirler.