Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme! Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme!

Son dakika haberine göre Ziraat Bankası hesabı olan vatandaşların banka müşterileri olmaları durumunda İhtiyaç Kredisi olarak 75.000 TL kredi imkânından faydalanabilecekleri yeni bir kampanya hazırlandığı açıklandı. Ziraat Bankası Ocak ayı sonu ve şubat ayı sonuna kadar devam ettireceği bu kampanyalarda özellikle bireysel müşterilere Kredi imkanı sağlayarak 24 ay vadeli 75.000 TL kredi ödemesini gelir belgesiz masrafsız kefilsiz olarak verecek. 

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasına katarak başvurularını gerçekleştirmek isteyen vatandaşların banka müşterileri olmaları durumunda ihtiyaç kredisi ödemeleri hızlı bir şekilde hemen hesaba yatmaktadır. Ziraat Bankası kredi kampanyasına katılmak istiyorsanız banka kredi şartlarına uygun olan tüm vatandaşların belirtilen Kredi politikalarına uygun olmaları durumunda 75.000 TL kredi ödemesi internet bankacılığı uygulaması üzerinden de vatandaşlara verilmektedir. 

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi başvurusu...

Devlet bankaları arasında en çok tercih edilen Ziraat Bankası öncelikli olarak emekliye Daha sonra da uzun süredir sigortalı olarak çalışan tüm bireysel müşterilere yeni kampanya başlattı.

Emekli maaşınızı Ziraat Bankası üzerinden alıyorsanız veya maaşınızı bu bankaya taşımayı taahhüt ederseniz başvurunuzu gerçekleştirerek İstediğiniz zaman Ziraat Bankası üzerinden emekli kredisi kullanabilir paraya ihtiyacınız olduğu zaman her zaman hesabınızdaki paradan çekebilirsiniz.

Sigortalı olarak çalışan vatandaşlar ise nakit ihtiyacı olması durumunda 75.000 TL kredi ödemesini Ziraat Bankası şubelerine gitmeden de istedikleri zaman alabilmektedir. Ziraat Bankası hesabınız üzerinden alacağınız internet bankacılığı şifresi ile birlikte Kredi başvurunuzu hızlı bir şekilde gerçekleştirebileceksiniz onaylanan krediyi hesabınıza yatırabileceksiniz ve tekrardan bankadan borç kapatma kredisi için başvuruda bulunabileceksiniz.