Ülkemizin kamu Bankası olan Ziraat Bankası yapmış olduğu kampanyalar ile birlikte sürekli olarak güncel faiz oranlarını resmi internet sitesinde yayınlıyor. Ziraat Bankası son dakika yapmış olduğu kampanyada ihtiyaç sahibi olan asgari ücretle çalışan ve emekli olan kişilere yüksek limitli kredi onayı vereceğini açıkladı. Sizlerde acil paraya ihtiyacınız varsa Ziraat Bankası üzerinden başvuru yaparak hızlı bir şekilde kredi onayı alabilir onaylanan tutarı hemen hesabınıza yatırarak acil ihtiyacınızı giderebilirsiniz. 

Ziraat Bankası acil para ödemesi yapacak! TC kimlik son rakamları 0-2-4-6-8 olanlar alabilir! Ziraat Bankası acil para ödemesi yapacak! TC kimlik son rakamları 0-2-4-6-8 olanlar alabilir!

Ziraat Bankası düşük faiz oranları ile kredi veren bankaların başında geldiği için kredi alacak olan kişiler Ziraat Bankası üzerinden kredi başvurusu yaparak acil ihtiyaçlarını gidermek istemektedirler. Ziraat Bankası hem emekli olan hem de sigortalı olarak çalışan kişilere güncel kampanyalar yaparak vatandaşların almış oldukları bu krediler de düşük faiz oranları ile işlem yapmaktadır.

Ziraat Bankası tüketici ürün paketi adı altında vermiş olduğu ihtiyaç kredisi kampanyasında minimum 3 ay vadeye kadar kredi verirken en fazla 36 ay vade ile işlem yapabileceksiniz. Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi faiz oranlarında bu bankadan maaş alan vatandaşlara 1.51 faiz oranları ile işlem yaparken maaş almayan vatandaşlar ise 1.55 faiz oranları ile 100 bin TL'ye kadar kredi kullanabiliyor.

Emekli olan kişiler eğer yüksek limitli ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsa Kredi notu düşük olsa bile bu bankadan maaş alması durumunda hemen kredi onayı alabilecektir. Emekli olan vatandaşlar ihtiyaç kredisi almak istiyorlarsa en yakın Ziraat Bankası şubesine giderek Bankaya maaş taşıması yapabilir ve hemen ardından kredi başvurusu yaparak acil nakit ihtiyacı için kredi ödemesi alabilir. 

zrt-13

Asgari ücretli çalışan vatandaşlar ise bu bankadan kredi kullanmak istiyorsa banka şubelerine giderek ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurabilir veya banka şubelerine gidecek zamanları yok ise bankanın resmi internet sitesi üzerinden kredi başvurusu yapabilir. Ziraat Bankası asgari ücretle çalışan kişilerin kredi notu 1100 ve üzerinde olması durumunda kredi onayı verirken Kredi notu düşük olan kişilerin bu bankadan maaş alması durumunda işlem yapabilmektedir. Sigortalı olarak çalışan kişiler en az 6 ay sigorta primleri yatmış olması durumunda Ziraat Bankası üzerinden kredi kullanabiliyor.