Ziraat Bankası son dakika haberine göre emekli ve çalışan kişilerin bankalardan ihtiyaç kredisi almak istemeleri durumunda 10.000 TL'ye kadar onay vereceğini duyurdu. Yapılan açıklama sonrasında Ziraat Bankası bu başvuruları internet bankacılığı üzerinden ve resmi internet sitesi üzerinden yapacak. 36 ay vadeye kadar verilecek olan ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak isteyen kişiler belirtilen şartlar dahilinde istedikleri zaman başvuru yapabilir onay almaları durumunda da hemen kredi kullanabilirler. 

Ziraat Bankası devlet bankası olmasından dolayı diğer bankaları nazaran daha düşük faiz oranları ile müşterilerine Kredi imkanı sağlayan bankaların başında gelmektedir. İhtiyaç kredisi kullanacak olan kişilerde Ziraat Bankası kredi politikalarına uygun olması durumunda hemen Onay alabileceklerdir. 

Ziraat Bankası üzerinden kredi başvurusu nasıl yapılır?

Ziraat Bankası başlatmış olduğu ihtiyaç kredisi kampanyasında 10.000 TL'ye kadar müşterilerine onay verirken düşük faiz oranları ile işlem yapacağını duyurdu. Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak için en kolay yöntemlerden bir tanesi bankanın resmi internet sitesine girerek ihtiyaç kredisi başvuru formunu eksiksiz doldurmaktır. Başvuru formunu eksiksiz olarak doldurduğunuzda başvuru formuna yazmış olduğunuz Cep telefonuna kredi sonucu 10 dakika içerisinde gelecektir. 

Kredi başvurusu yapan kişiler Kredi politikalarına uygun olması durumunda onay alabilecekler. İhtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen kişiler ayrıca banka müşterisi olması durumunda bankadan mobil uygulaması üzerinden de kredi başvurusu yapabiliyor. 

Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme! Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme!

IMG_20210917_113748

Ziraat Bankası mobil uygulamasını kullanmak istiyorsanız , bu bankadaki olan hesabınız üzerinden bir internet bankacılığı şifresi almanız gerekiyor. İnternet bankacılığı şifresi aldıktan hemen sonra sizlere hızlı bir şekilde Kredi sonucu verilecek ve onaylanan krediyi mobil uygulama üzerinden Ziraat bankası'nın belirlemiş olduğu faiz oranları ile kullanabileceksiniz.