Ziraat Bankası kredi kampanyasını duyurdu. Ziraat Bankası üzerinden 10000 20000 30000 TL olarak kampanyasını duyurdu. İhtiyaç kredisi kampanyasına katılacak olan kişilere, uygun faizlerle kredi imkanı sağlanacak. Kredi alacak olan kişilere, bankalardan hemen işlem yapılacak. Ziraat Bankası kendi internet sitesi ve banka sosyal medya hesaplarından da yaptığı duyuru ile birlikte, düşük faizli olarak kredi vereceğini duyurdu. 36 ay vadeye kadar yapılacak olan bu kampanyaya banka şartlarına uygun olan kişiler, hemen onay alarak başvuru yapabilecekler. 

Kredi başvurusu yapacak olan kişiler, banka kredi politikalarına uygun olması durumunda, onay alacaklardır. Daha önce bankalardan kredi kullanamayan kişiler, bu kredileri alabilmeleri için kefil ile başvuru yapmaları gerekebilir. Başvuru yapacak olan kişilerin sigortalı olarak bir iş yerinde çalışıyor olması durumunda, en az 6 aydır aynı iş yerinde sigortası olması gerekiyor. Başvuru yaptığınızda 10000 TL ve üzerinde kredi değerlendirilmesi yapacaksınız ve bu şekilde kredi onayı alabileceksiniz. Ziraat Bankası kampanya detayları şu şekilde.

ziraat-bankasi-10000-20000-30000-tl-3-paket-hazirladi-ve-bu-sabah-kredi-kampanyasina-basladi-bas1

Kredi Başvurusu Nasıl Yapılacak?

Dacia Duster Fiyatlarda İndirim Yaptı Dacia Duster Fiyatlarda İndirim Yaptı

10000 20000 30000 TL kredi kullanacak olan kişiler, uygun faizlerle kredilerini anında alabileceklerdir. Kredi kullanmak isteyenler, banka internet sitesine girerek, buradan ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurarak işlem yapabileceklerdir. Ziraat Bankası, kredi başvuru formunu doldurduktan sonra banka SMS ile kredi sonucunu gönderecektir. Banka kredi sonucu uygun olan kişiler, banka şubelerinden kredi alabileceklerdir. Ziraat Bankası 10000 TL ve üzerinde kredi başvurusu için ayrıca internet bankacılığını da kullanabilirsiniz. Bankanın kendi internet bankacılığı üzerinden yapacağı kredi kampanyası başvurusu ile birlikte, uygun faizlerle kredi imkanı sağlanacaktır. Uygun faizlerle 36 ay vadeli kredi onayını mobil uygulama üzerinden alırsanız, banka sizlere bu kredi ile ilgili hemen sonuç vereceği gibi ayrıca hemen hesabınıza da parayı aktaracaktır.