Ekonomik zorluk yaşayan ve Sosyal yardımlaşmalar üzerinden nakit yardım almak isteyen vatandaşlar için duyuru paylaşıldı. Ekonomik zorluk yaşayan ve Sosyal Yardımlaşma olmak isteyen vatandaşlar, devlet destekli olarak yardım paraları alabilmektedir. 5 bin TL kadar verilecek olan 2023 ödemelerinden başvurularınızı e devlet sistemi üzerinden de kolay birşekilde yapabilirsiniz. 

İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın! İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın!

Yardım parası alacak olan vatandaşlar başvurularını gerçekleştirdikten sonra değerlendirmelere girerek buradan ne kadar onay aldıklarını, görebilir ve hesabına yardım parası yapabilmektedir. Yardım parası başvurusunu yapmak için e devlet sistemi üzerinden işlemlerinizi yaptıktan sonra size araştırmanız yapılacak ve gerçekten ihtiyacınız olup olmadığı durumunda sizlere, ödemeler verilecektir. 

Sosyal yardımlaşma bölümünden daha önce yardım alan vatandaşlara öncelik tanınacak olan bu yardım paralarından 5000 TL'ye kadar ödeme alarak sizlerde rahat bir nefes alabilirsiniz. 

Devlet destekle sadece yardım parası değil, yardım parası haricinde gıda yardımı, okul yardımı, sağlık yardımı gibi yardımlardan da faydalanabiliyorsunuz. Emekli olan vatandaşlar, özellikle devlet destekli, kömür yardım alabilmektedirler. E devlet sitesi üzerinden tüm yardımlar hakkında bilgiler alabilir ve aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen bu yardımlardan sizlerde faydalanabilirsiniz.