Devlet bankası olarak hizmet veren Vakıfbank 30 Nisan tarihine kadar vatandaşlara 10.000 TL'ye kadar 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi ödemesi yapacağını açıkladı. Vakıfbank ₺30.000 ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak başvurularını gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar için sigortalı olarak çalışıyor olması ve devlet memuru olmaları durumunda Kredi ödemelerini hızlı bir şekilde banka müşterisi olması durum hesaplarına yatıracağını açıkladı. VakıfBank bireysel ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak istiyorsanız sizler de bu ay sonuna kadar başvurularınızı gerçekleştirerek dilediğiniz zaman kredi ödemesi alabilecek ve başvuru şartlarına uygun olarak İstediğiniz zaman ödemeleri hesaplarınıza yatırarak kullanabileceksiniz.

VakıfBank bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılmak istiyorsanız banka müşterisi olan tüm vatandaşlar uygun faizlerle ödemelerini gerçekleştireceğiniz bu Kredi kampanyalarına katılarak sizlere üç ay ertelemeli ihtiyaç kredisi ödemesi veriyor ve 10.000 TL'ye kadar kredi ödemesi almanız durumunda da hızlı bir şekilde ihtiyaç kredisi kullanmanıza olanak sağlıyor.

Dacia Duster Fiyatlarda İndirim Yaptı Dacia Duster Fiyatlarda İndirim Yaptı

Vakıfbank 10.000 TL kredi başvurusu

Vakıfbank üzerinden 10.000 TL kredi başvurusu yaptığınızda banka şartlarına uygun olmanız durumunda ancak onay alabilirsiniz. Banka çalışan veya emekli olan kişilere uygun faiz oranları ile birlikte kredi imkanı vermektedir. Kredi sonucu uygun olmayan müşteriler maalesef onay alamayacaklardır. Kredi başvurusu sonrasında banka çalışma durumunuza bakacak ve en az 6 aylık sigortalı olmanız durumunda sizlere kredi için sonuç verecektir.

Vakıfbank üzerinden ayrıca emekli maaşı alıyorsanız, 10.000 TL üzerinden de daha yüksek limitler de hızlı bir şekilde kredi onayı sadece kimlikle alabiliyorsunuz. Vakıfbank, müşterilerine banka daha uygun faizlerle kredi kampanyaları yapmaktadır. Başvurular banka şubesi, internet sitesi ve bankanın internet bankacılığı üzerinden yapılabildiği gibi ayrıca SMS atarak da yapılabilmektedir.