Vakıfbank yeni kampanyasını kendi resmi internet sitesinden duyurdu! Banka müşterisi olan herkes, başvuru yaparak bu bankadan kendi kimlik numarasına göre ödeme almaktadır. Nakit ihtiyacınızın olması durumunda, başvurunuzu yaparak işlem yapabileceğiniz bu kampanyalar, nakit kredi için sizlere 5 dakika içinde sonuç vermektedir. Vakıfbank üzerinden başvuru yapacak olan kişiler, banka müşterisi olması durumunda bu bankadan daha düşük faizlerle işlem yapmaktadır. Kredi notu ve faiz oranları ile birlikte, işlem yapacak olan kişilere banka 5 dakika içinde sonuç vermektedir. Kredi alacak kişiler, banka müşterisi olması durumunda, düşük faizlerle 100.000 TL ihtiyaç kredisi alabileceklerdir. 

100.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu 

Vakıfbank üzerinden 100.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız, başvurunuzu yapmak için bankaya gitmeden işlem yapabileceksiniz. Bu şartlara uygun olan herkes, başvurusunu yaptıktan sonra ödeme alabileceklerdir. Kredi notu ve faiz oranlarına göre Vakıfbank sizlere 5 dakika içinde sonuç vermektedir. Kredi başvurusu banka şubesi, banka internet sitesi, Vakıfbank ATM ve Vakıfbank müşteri hizmetleri numarası üzerinden verilmektedir. 

vakifbank11-32

Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu

100.000 TL Vakıfbank kredi başvurusu 

100.000 TL Vakıfbank kredi başvurusu yapmak için sizlerde işlem yapacak ve kredi ödemesi alacaksınız. Banka bu kredilerde, şartlara uygun olan herkese hemen aynı gün ödeme vermektedir. Emekli olan kişiler, emekli maaşlarını Vakıfbank şubelerine taşımak şartı ile kredi alabilir. Sigortalı olarak çalışan kişiler ise banka müşterisi olmaması durumunda, son iş yerinde 6 aydır sigortalı olarak çalışıyor olması gerekmektedir. 100.000 TL'ye kadar kadar kredi alacak kişilere, banka 5 dakika içinde işlem yapmaktadır.