50.000 TL kimlikle verilecek... Vakıfbank maaşlarını kendi bankasından alanlara vereceği nakit limitini arttırdı! Kredi ihtiyacı olan kimselere Vakıfbank’tan sevindirici bir haber geldi. İsteyen kimseler düşük faiz oranlarına sahip olan kredilere başvurup ihtiyaçlarını giderebilirler. Yılların bankası olan Vakıfbank bir kere daha yüzleri güldürmeyi başardı. Hemen her ay yeni bir kredi paketi ile müşterilerin karşısına çıkan banka her kesimden müşterisine hitap ediyor. 

Vakıfbank Uygun Faizli Kredi Başvurular Nasıl Olacak?

Müşterilerinin kredi paketlerine kolayca başvurmasını isteyen Vakıfbank birden fazla başvuru yöntemi sunuyor. İsteyen müşteriler şubelerden başvuru yapabilecek. Şubelerde müşteri temsilcileri ile konuşup belgelerini sunarak kredi çekebilecekler.

Poğaça, Simit ve Ekmeksiz Yapamayanlara Kötü Haber Poğaça, Simit ve Ekmeksiz Yapamayanlara Kötü Haber

Başvuran kişinin gelir belgesini ve kimlik kartını getirmesi yeterli olacak. Ayrıca bankanın mobil bankacılık hizmeti de bulunuyor. İsteyen kimselerde telefonları üzerinden kredilere katılabilecekler. Bunun için kişilerin bankadan internet bankacılığı şifresi alması gerekecek.

Daha sonra bankanın uygulamasını indirip bu şifreyi girerek sisteme giriş yapacaklar. Ardından duyurular kısmından güncel paketleri görüp hızlıca başvurabilecekler. Mobil başvuru yapan müşterilerin ise kredi notlarına bakılacak.  

haber24.com özel haber